Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Petcurean GO! Daily Defence - 11,33kg

expediere gratuită

Hrană completă cu gust de pui, pentru câinii de toate rasele și vârstele.

Mai multe detalii

213,47 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 45 Câştigă puncte de loialitate 4,23 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


GO! Daily Defence Chicken Recipe este facută din pui de calitate și este potrivită pentru câinii de toate rasele și vârstele

 

Produsul conține fructe, legume și pui de calitate. GO! Daily Defence Chicken este plină de substanțe nutritive și recomandată de nutriționisti. Datorită conținutului său produsul asigură câinilor dvs. nutrienți care ii mențin în stare sănătoasă.

 

Prebioticele și probioticele îmbunătățesc digestia și microflora intestinală·         Ajută la îmbunătățirea imunității datorată antioxidanților ·         Omega 3 și 6 pentru o piele sănătoasă și o blană strălucitoare. Nu conține subproduse de origine animală, hormoni de creștere vegetativă sau conservanți artificiali, carne de vită, pasăre, grâu, porumb sau soia

 

Ingredient: pasăre 60% (proteină din pasăre , pasăre dezosată, grăsime de pasăre, arome natural de pasăre), orez brun, orez alb, ovăz, ulei de floarea soarelui, cartofi, protein de somon, ouă, ulei din semințe de in, tărâțe de orez, fribre din mazăre, lucernă, mere, morcovi, afine, clorură de sodiu, clorură de potasiu, extract de drojdie, varec deshidratat, rădăcină de cioare, produs de fermentare Aspergillus niger, produs de fermentare Aspergillus oryzae, rozmarin uscat.

Adaosuri per 1kg: Adaosuri nutritive; E672 vitamina A 13,080IU, E671 vitamina D3 1,420 IU, 3a700 vitamina E 230 IU, E1 (fier) 290 mg, E2 (iod) 3.7 mg, E4 (cupru) 15.2 mg, E5 (mangan) 28 mg, E6 (zinc) 189 mg, 3b8.10 (seleniu) 0.5 mg: aditivi zootehnici; Lactobacillus acidophilus și Enterococcus faecium 3.3×108 CFU.

Constituenți analitici: Proteine 25,8%, Grăsime 14,8%, Fibre 1,7%, Cenușă 6,9%, Umiditate 8%, Omega 6: 3%, Omega 3: 0,4%

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii