Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

TROPICAL Pond Flakes 1000ml

POND FLAKES - Fulgi de hrană pentru pești mici de iaz.

Mai multe detalii

22,00 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 4 Câştigă puncte de loialitate 0,36 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană pentru animale sub formă de fulgi cu mai multe ingrediente, pentru hrănirea de zi cu zi a peștișorilor și tineretului din iazurile de grădină.

 

Varietatea de materii prime selectate utilizate pentru producerea de fulgi oferă peștilor o dietă sănătoasă, care acoperă nevoile lor prin componentele nutritive. Când sunt utilizate în mod regulat, Pond Flakes menține peștele într-o stare perfectă și are un impact pozitiv asupra creșterii și dezvoltării lor echilibrate. Se folosesc produsele alimentare de la începutul primăverii până toamna târziu când temperatura apei este peste 10 ° C, precum și în timpul hibernarii peștilor mici, în încăperi închise. Treptat, pentru că peștii sunt în creștere, vom adăuga alimentele din marca Tropical în formă de stick-uri plutitoare la dieta lor, de exemplu Koi & Goldfish Color Sticks, Koi & Goldfish Sticks legume.

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii