Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

ROYAL CANIN URBAN LIFE ADULT LARGE DOG 3kg

reduceri

Hrană completă pentru câini potrivită pentru câini adulți de talii mari ce trăiesc în mediul urban.

Mai multe detalii

Preţ redus!

38,60 Lei cu TVA

77,21 Lei cu TVA

(preţ redus cu 50 %)

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 8 Câştigă puncte de loialitate 0,72 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


ROYAL CANIN URBAN LIFE ADULT LARGE DOG este o hrană completă potrivită pentru câini adulți de talii mari. Aceasta conține un amestec de antioxidanți și susține o hrănire sănătoasă a câinilor ce trăiesc la oraș.

 

Câinii care trăiesc în orașe sunt expuși la poluarea pe care poate provoca stressul oxidativ. Hrana conține un amestec de antioxidanți cu efect pozitiv asupra sănătății. Conținutul hranei este îmbogățit cu unele elemente nutritive obținute din carrnea de pește, având, de asemenea, un bun impact asupra stării fizice a câinilor.

  • elementele nutritive și cantitatea de energie conținute în hrană sunt adaptate la câinii de talie mare pentru a-i menține pe aceștia într-o stare fizică bună în traficul aglomerat din mediul urban

  • hrana susține sănătatea încheieturilor, oaselor și funcționarea creierului

  • formă unică, textură și mărime

 

Ingrediente: proteină din carne de pasăre deshidratată, porumb, făină de porumb, orez, grăsimi animale, proteine de origine animală hidrolizate, gluten din porumb, fibre vegetale, proteine isolate de origine vegetale, pulpă de sfeclă, ulei de pește, ulei de soia, minerale, drojdie, proteină din pește hidrolizate, drojdie hidrolizată (sursă de manno-oligo-zaharide), crustacee hidrolizate (sursă de glucozamină), extract din flori de gălbenele (sursă de luteină), cartilaj hidrolizat (sursă de condroitină).

Aditvi (pe 1kg): vitamina A  20700 UI, vitamina D3 900 UI, fier 43 mg, iod 4,3 mg, cupru 13 mg, mangan 56 mg, zinc 168 mg, seleniu 0,08 mg.

Analiză Conținut: proteine 25%, uleiuri 14%, cenușă 5,9%, fibre 2,9%.

Ambalaj: 3kg

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii