Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Pastă APTUS - PRO SPORT DOG 100g

Pastă Aptus PRO SPORT este o sursă bună de energie, accelerează recuperarea și normalizează metabolismul muscular după activități fizice.

Mai multe detalii

43,24 Lei cu TVA


Anunţaţi-mă atunci când sunt disponibile

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 9 Câştigă puncte de loialitate 0,85 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Acest produs veterinar este o sursă bună de energie, accelerează recuperarea și normalizează metabolismul muscular după activitatea fizică.

 

Aptus PRO SPORT DOG

Este potrivită pentru câini activi fizic - sportivi, lucrativi, salvamonți și câini de vânătoare, câini de prezentare. Câinii ce muncesc intens sau câinii care din contră, stresați, sunt expuși la un risc semnificativ crescut de producere de leziuni musculare în timpul realizării activității. Scopul utilizării Aptus pasta PRO SPORT DOG este de a reduce sau de a preveni deteriorarea și pierderea masei musculare în timp ce depozitele adipoase se reduc. Aptus PRO SPORT DOG este potrivit datorită raportului optim de grăsimi și zahăr, fiind o sursă semnificativă de energie în timpul creșterii performanțelor fizice și câinelui îi folosește pentru a accelera recuperarea după exerciții fizice.

 

Caracteristici

- BCAA (leucină 1120 mg, 694 mg izoleucină, valină 594 mg) sunt aminoacizi esențiali musculari. Prezența lor în sânge previne catabolizarea (devastări) musculară în timpul activității fizice. Pentru perioade mai lungi de stres poate fi o sursă de energie după efort și de a accelera regenerarea țesutului muscular.

-L-Agrinina are un efect anabolic puternic - crește eliberarea hormonului de creștere și stimulează masa musculară și a alimentării acesteia cu sânge. Aceasta susține detoxifierea metabolismului (fixează amoniacul toxic), întărește sistemul imunitar, vindecă rănile și ajută la convalescență.

L-glutamina - cel mai frecvent aminoacid reprezentat de țesutul muscular. Administrarea de glutamină stimulează creșterea volumului decongestionării musculare și a hormonului de creștere. Atunci când se administrează după exercițiu accelerează regenerarea

L-carnitină - este vitală în aprovizionarea cu energie a inimii, muschilor, celulelor sistemului imunitar și ficatului. Aceasta ajută la transportul și utilizarea grăsimilor alimentare. Subiecților ce fac sport le scade producția de acid lactic, reducând astfel durerile musculare. În plus îmbunătățește transportul de oxigen la mușchi și sprijină funcția inimii

- Beta-glucanul - este printre cele mai puternice imunostimulante cunoscute.

- Vitamina E - un antioxidant puternic.

- Magneziul - promovează funcționarea inimii adecvat, normalizează circulația sângelui și are un efect pozitiv asupra mușchilor și funcționării nervilor.

 

Dozare

- Un tub cu o capacitate de 100 de grame este recomandat pentru un câine cu o greutate de 30 kg. Pentru câini mai mici și mai mari se recalculează doza în funcție de greutatea lor.

Doza totală poate fi utilizată o singură dată, sau după un număr de doze mai mici (2-3 doze) și puse direct în gură sau încorporat în hrana animalelor. A se agita înainte tubul de utilizare.

Aptus PRO SPORT DOG este recomandat a se folosi în timpul pregătirii câinilor înainte de executare, în timpul exercițiilor sau după  executarea acestora.

 

Nu e recomandat pentru:

  • cățeluși până la 4 luni, gestante și femele care alăptează
  • câini cu insuficiențe acute sai cronice renale sau hepatice

 

Componente analitice: proteine 14%, carbohidrați 7.9%, 76.6% grăsime, 0.49% cenușă

Aditivi: L-Glutamină 1000 mg, L-arginină 400 mg beta-glucan 300 mg L-carnitină 200 mg, 100 mg vitamina E, 70 mg lactat de Magneziu, sulfat de Magneziu 10 mg Vitamina B6 0.9 mg

Compoziție: ulei de floarea soarelui 35.62%, ulei de somon 27%, 14% proteine hidrolizate, monostearat de glicerină 8%, maltodextrină 7.3%, 6% ulei de măsline

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii