Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Lampă fluorescentă EXOTERRA REPTI GLO 5.0 - 90 cm / 30W

Lampă fluorescentă REPTI GLO 5.0 pentru terrarium cu climat tropical - cu dimensiunea de 90 cm

Mai multe detalii

80,35 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 17 Câştigă puncte de loialitate 1,53 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Lampă fluorescentă REPTI GLO 5.0 - 90 cm / 30W / T8 pentru terrarium cu climat tropical

* Ideal pentru toate reptilele tropicale și subtropicale

* Putere sporită a luminii ultraviolete UVB (5%), eficiență de până la 30cm

* Asigură necesarul de raze ultraviolete UVB esențial pentru metabolismul optim al calciului

* Stimulează apetitul, activitatea și comportamentul reproductiv prin prezenta razelor ultraviolete de tip UVA

* Recomandat în combinație cu modelul Repti Glo 2.0 pentru o performanță sporită a intensității luminii

 

Lampă fluorescentă REPTI GLO 5.0 UVB pentru terrarium EXO TERRA

oferă o intensitate medie spre mare a luminii ultraviolete UVB, ca într-un mediu umbros, precum pădurile tropicale sau alte zone tropicale. Reptilele care trăiesc în aceste zone primesc mai puține raze ultraviolete din cauza diferitelor condiții climatice (umidititate abundentă, schimbări ale vremii, etc), ce împiedică lumina directă a soarelui să ajungă la punctele de încălzire. Lămpile fluorescente emit lumină UV și consumă pe parcursul unui an aproximativ 50% din calitatea intensității luminii. Schimbarea regulată a lămpii fluorescente Repti Glo 5.0 UVB din terrarium asigură condițiile optime de lumină și raze UV pentru sănătatea reptilelor dvs.

Lămpile fluorescente Exo Terra

sunt clasificate în acord cu cantitatea procentuală de raze ultraviolete UVB. Pentru reptilele tropicale și subtropicale, sunt necesare 5% raze UVB (Repti Glo 5.0), cu condiția ca lămpile să fie corect instalate, schimbate în mod regulat, și utilizate în funcție de numărul de ore necesar speciei de reptilă. Pentru majoritatea speciilor, necesarul demonstrat este de 10 - 12 h pe zi. Animalele ce trăiesc în deșert, care este o zonă cu nivel ridicat de lumină ultravioletă UVB, trebuie expuse unui nivel de 10% raze UVB (lampă Repti Glo 10.0). De asemeni, recomandăm utilizarea lămpilor Repti Glo 10.0  în locuri unde distanța de la lumină la animal este mai mare de 30 cm, sau unde becurile se află deasupra plasei dense pentru ventilație. Modelele Repti Glo 2.0 emit foarte puțină lumină ultravioletă (2%), care, în majoritatea cazurilor, nu este suficientă pentru sinteza vitaminei D3. Cu cât lumina ultravioletă este mai puternică, cu atât mai puțină lumină vizibilă este emisă. Astfel, lumina capătă o nuanță albastră.

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă utilizarea în paralel a luminii ultraviolete de mare intensitate (Repti Glo 5.0 a 10.0) și a luminii vizibile cu intesitate sporită (Repti Glo 2.0). Lămpile fluorescente nu oferă căldură suficientă. Este necesară utilizarea unei surse independente de căldură, în afară de lămpi. (de ex. lampa fluorescentă pentru încălzire).

Lumina UVB nu pătrunde prin sticlă!

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii