Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Lampă fluorescentă EXOTERRA REPTI GLO 2.0 - 90 cm / 30W

Lampă fluorescentă cu spectru complet REPTI GLO 2.0 - 90 cm, pentru terrarium

Mai multe detalii

77,21 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 17 Câştigă puncte de loialitate 1,53 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Lampă fluorescentă cu spectru complet REPTI GLO 2.0 -  90 cm / 30W / T8 pentru terrarium

 

* Spectru ideal pentru reptile și amfibieni

 

* Stimulează creșterea plantelor

 

* Generează lumină vizibilă de mare intensitate

 

* Stimulează apetitul, activitatea și comportamentul reproductiv prin prezenta razelor ultraviolete de tip UVA

 

* Index ridicat de culoare 98 (CRI)

 

* Temperatură de culoare 6700 K

 

* Recomandat în combinație cu modelul Repti Glo 5.0 sau Repti Glo 10.0

 

 

 

Lampa fluorescentă REPTI GLO 2.0 UVB pentru terrarium EXO TERRA

 

reprezintă sursa universală de lumină cu nivel ridicat de vizibilitate și index foarte înalt de culoare (CRI), dar cu nivel scăzut de lumină utlravioletă UVB. Această lampă fluorescentă este potrivită pentru șerpi, toți amfibienii (broaște, broaște râioase și salamandre) și animale nocturne. Plantele se vor dezvolta mai bine sub această lumină. Repti Glo 2.0 se completează perfect cu becul cu lumină ultravioletă UVB, care va spori  vizibilitatea luminii. Lămpile fluorescente emit lumină UV și consumă pe parcursul unui an aproximativ 50% din calitatea intensității luminii. Schimbarea regulată a lămpii fluorescente Repti Glo 2.0 UVB din terrarium asigură condițiile optime de lumină și raze UV pentru sănătatea reptilelor dvs.

 

Lămpile fluorescente Exo Terra

 

sunt clasificate în acord cu cantitatea procentuală de raze ultraviolete UVB. Pentru reptilele tropicale și subtropicale, sunt necesare 5% raze UVB (Repti Glo 5.0), cu condiția ca lămpile să fie corect instalate, schimbate în mod regulat, și utilizate în funcție de numărul de ore necesar speciei de reptilă. Pentru majoritatea speciilor, necesarul demonstrat este de 10 - 12 h pe zi. Animalele ce trăiesc în deșert, care este o zonă cu nivel ridicat de lumină ultravioletă UVB, trebuie expuse unui nivel de 10% raze UVB (lampă Repti Glo 10.0). De asemeni, recomandăm utilizarea lămpilor Repti Glo 10.0  în locuri unde distanța de la lumină la animal este mai mare de 30 cm, sau unde becurile se află deasupra plasei dense pentru ventilație. Modelele Repti Glo 2.0 emit foarte puțină lumină ultravioletă (2%), care, în majoritatea cazurilor, nu este suficientă pentru sinteza vitaminei D3. Cu cât lumina ultravioletă este mai puternică, cu atât mai puțină lumină vizibilă este emisă. Astfel, lumina capătă o nuanță albastră.

 

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă utilizarea în paralel a luminii ultraviolete de mare intensitate (Repti Glo 5.0 sau 10.0) și a luminii vizibile cu intesitate sporită (Repti Glo 2.0). Lămpile fluorescente nu oferă căldură suficientă. Este necesară utilizarea unei surse independente de căldură, în afară de lămpi. (de ex. lampa fluorescentă pentru încălzire).

 

Lumina UVB nu pătrunde prin sticlă!

Previous Next
X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii