ROYAL CANIN MEDIUM Sterilised 3 kg

reduceri
ROYAL CANIN MEDIUM Sterilised 3 kg
chevron_left
chevron_right

ROYAL CANIN MEDIUM Sterilised 3 kg

Hrană complet echilibrată pentru câinii adulți de talie mijlocie, pentru animăluțele sterilizate (11 kg - 25 kg).

Mai multe detalii
Pe stoc Pe stoc
Preţ redus!
91,70 Lei 20 %
73,36 Lei cu TVA
- +
Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 14 puncte de loialitate în valoare de 1,39 Lei. Programul de loialitate Punctele dvs. de loialitate.

Hrană de calitate superioară pentru câinii sterilizați de talie medie (până la 25kg) și câinii cu tendință de îngrășare. 

 

Rețetă specială pentru câinii sterilizați, conținut crescut de proteine și puține grăsimi. Conține de asemenea L-Carnitină pentru a ajuta la arderea grăsimilor. Este realizată după o rețetă specială care va ajuta câinele să se simtă plin pentru o perioadă mai lungă de timp deci nu i se mai face foame între mese.

 

Ingrediente: porumb, proteină de pasăre (uscată), grâu, porumb, gluten,  wheat, corn gluten, lignoceluloză, proteine animale (hidrolizat), grăsimi animale, rădăcină de sfeclă, proteine vegetale izolate*, drojdie, ulei de pește, minerale, yeast, fish oil, soya oil, minerals, psyllium (semințe și coji), fructo-oligo-zaharide, drojdie hidrolizată (sursă de manan oligozaharide), ulei de borax
*LIP: proteine atent selecționate și ușor de digerat cu valoare biologică 

Aditivi: Vitamina A: 20500 mj., Vitamina D3: 900 mj., E1 (Fier): 36 mg, E2 (Iod): 3,6 mg, E4 (Cupru): 11 mg, E5 (Mangan): 47 mg, E6 (Zinc): 140 mg, E8 (Seleniu): 0,06 mg, L- carnitină: 200 mg - Aditivi tehnologici: Klinoptilolit de origine sedimentară: 5 g - Conservanți - Antioxidanți

Constituenți analitici: Proteine 28 %, Grăsimi 13 %, cenușă 4,9 %, Fibre 6,2 %