Pedigree Denta Stix FRESH Mini 7 buc, 110 g

Pedigree Denta Stix FRESH Mini 7 buc, 110 g
chevron_left
chevron_right

Pedigree Denta Stix FRESH Mini 7 buc, 110 g

Sticks-uri de mestecat, îngrijire dentară pentru câini adulţi de talie mică, cu ceai verde și extract de ulei de eucalipt.

Mai multe detalii
Pe stoc Pe stoc
10,10 Lei cu TVA
Reducere la cantitate
-5%
Dacă cumpărați 2 bucăți şi mai multe
9,59 Lei/bucăți
-10%
Dacă cumpărați 3 bucăți şi mai multe
9,09 Lei/bucăți
- +
Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 2 puncte de loialitate în valoare de 0,20 Lei. Programul de loialitate Punctele dvs. de loialitate.

Sticks-uri de mestecat, îngrijire dentară pentru câini adulţi de talie mică, pentru respirație proaspătă, cu ceai verde și extract de ulei de eucalipt.

Ingredientele active ale uleiului de eucalipt și ceaiul verde fără cofeină oferă respirație proaspătă și reduc formarea de tartru și placă dentară la animalele noastre de companie.

 

Ingrediente: cereale, produse vegetale (conține 0,2% extract de ceai verde decafeinat și 0,06% ulei de eucalipt), minerale (conține 2,3% trifosfat de sodiu), subproduse de carne și animale, uleiuri și grăsimi

Ingrediente analitice: proteine 7,7%, grăsimi 1,3%, ingrediente active anorganice 5,4%, fibre brute 0,70%, conținut de umiditate 16,2%, energie 308 kcal / 100 g

Aditivi / kg: coloranți, Vitamina E 1365 mg, sulfat de zinc heptahidrat 830 mg, aromă de pui 36,3 mg

Atenție! Sticks-ul este doar un supliment nutrițional, ceea ce face ca dieta animalelor noastre să fie variată. Beţişoarele nu sunt produse de îngrijire dentară sau medicamente. Dacă animalul dvs. de companie are o respirație neplăcută şi persistă, consultați medicul veterinar. Mirosul neplăcut al respirației poate fi un semn al gingivitei și al problemelor digestive!