Bosch Sanabelle SENSITIVE 2 kg

reduceri
Bosch Sanabelle SENSITIVE 2 kg
chevron_left
chevron_right

Bosch Sanabelle SENSITIVE 2 kg

Hrană completă, pentru pisici cu digestie sensibilă.

Mai multe detalii
Pe stoc Pe stoc
Reduceri!
47,21 Lei 20 %
37,77 Lei cu TVA
- +
Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 7 puncte de loialitate în valoare de 0,69 Lei. Programul de loialitate Punctele dvs. de loialitate.

Sanabelle Sensitive este o hrană echilibrată, fără gluten, cu carne de pasăre pentru pisicile adulte (de la un an), cu tract gastrointestinal sensibil.  

  • Special creată pentru o digestive ușoară, cu carne de pasăre, pentru pisici cu digestive sensibilă
  • Este caracterizată de o proporție ridicată de nutrienți și de o bună digestive, care reduce în mod semnificativ nevoile de mâncare și astfel eliberează tractul gastrointestinal
  • Conținutul ridicat din proteină animală, din carnea de pasăre, oferă granulelor o calitate și un gust excepționale
  • Conține minerale și vitamin pentru o funcționare corespunzătoare a sistemului imunitar
  • hrana are un gust excelent datorită ingredientelor de calitate selecționate și așadar place și pisicilor pretențioase
  • fără cereale cu conținut de gluten

 

Ingrediente: carne de pasăre (proaspăt 25 %), orez, proteină de pasăre (uscat), făină de orez, ficat proaspăt (5 %), pulpă uscată de sfeclă (fără zahăr), fibre de mazăre, ficat jumări (uscat), proteină hidrolizată, grăsime animală, semințe de in, mazăre (uscată, 0,8 %), ulei de somon, carbonat de calciu, carne de pește, praf de ouă, drojdie (uscat, incl. 0,1 % mannanoligo-zaharide, 0,06 % beta-glucani), clorură de potasiu, merișoare (uscat, 0,1 %), afine (uscat, 0,1 %), midii verzi (uscat), flori de gălbenele (uscat), praf de cicoare, yucca (uscat).

Constituenți analitici: Umezeală 10,0 %, proteină 32,5 %, conținut de grăsime 22,5 %, fibre 2,5 %, cenușă 6,9 %, fosfor 1 %, calciu 1,5 %, sodiu 0,40 %, potasiu 0,63 %, magneziu 0,08 %