Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

TROPICAL D Vital Plus 500ML vital-discus

D-VITAL PLUS, hrană pentru peștii discus cu vitamina E.

Mai multe detalii

55,93 Lei cu TVA


Anunţaţi-mă atunci când sunt disponibile

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 11 Câştigă puncte de loialitate 1,03 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană fulgi multi vitalizatoare pentru pești discus cu vitamina E pentru hrănirea zilnică a peștilor care depun icre, discus și alți pești cu un standard nutrițional înalt.

D-Vital Plus este o hrană cu o mare valoare nutrițională care susține creșterea și maturizarea peștilor, precum și producția de mucus a părinților pești necesar pentru hrănirea puieților. Aceste procese sunt ajutate de vitamina E, lecitina ușor de asimilat derivată din gălbenușul de ou și proteina care se dizolvă ușor din calamri și krill, foarte populari printre peștii discus datorită gustului.

L-carnitina intensifică metabolizarea grăsimii și redă energia peștilor, foarte importantă în perioada de depunere a icrelor și de îngrijire a puieților.

Pentru a diversifica dieta peștilor discus tineri, este recomandat să se folosească împreună cu alte hrane Tropical, de exemplu D-50 Plus, Super Spirulina Forte.  

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii