Recompense pentru câini

Cauți cele mai bune și mai gustoase recompense pentru câini? E-shop-ul ABC-ZOO.ro este aici pentru tine cu o selecție largă care va mulțumi orice câine. De la recompense sănătoase pentru căței până la recompense pentru câini adulți, gama noastră se concentrează în mod special pe calitate și varietate.

Arată mai mult arrow_drop_down

În e-shop-ul nostru, vei găsi recompense împărțite în diferite categorii, astfel încât să le poți alege cu ușurință pe cele mai potrivite pentru câinele tău.

 

Recompensele dentare sunt alegerea perfectă pentru a menține sănătatea dinților și a gingiilor animalelor tale de companie. Acestea ajută la reducerea tartrului și oferă efecte benefice asupra sănătății dentare a animalelor de companie.

 

Recompensele uscate pentru câini, cum ar fi pieptul de pui, carnea de vită sau fileurile de pește sunt recompense excelente, pline de proteine. Acestea sunt produse prin uscare naturală, ceea ce asigură păstrarea aromelor și a nutrienților.

 

Recompense masticabile, inclusiv crochete pentru câini și coarne pentru câine, sunt ideale pentru o dezvoltare și o creștere sănătoasă. Ele oferă ore lungi de distracție și de mestecat, contribuind la bunăstarea psihologică a câinelui dumneavoastră.

 

Biscuiții ușori și crocanți sunt o alegere excelentă pentru recompense rapide în timpul antrenamentului sau ca o mică recompensă între mese. Sunt fabricați din ingrediente de calitate și sunt ușor de digerat.

 

Oasele naturale nu numai că oferă hrană, dar ajută și la curățarea dinților și la masajul gingiilor. Oferim, de asemenea, alternative sigure și durabile care sunt special formulate pentru a fi mestecate fără riscul de rupere.

 

Pentru mai multe informații referitoare la îngrijirea animalelor dumneavoastră, nu uitați să vizitați blogul nostru de pe ABC-ZOO.ro, unde veți găsi sfaturi și sfaturi valoroase pentru crescători.

sync
Se încarcă produsele ...