Cosmetice pentru câini - sănătate, igienă, frumusețe

Menținerea câinelui tău sănătos, curat și frumos este esențială pentru bunăstarea și sănătatea pe termen lung. La abc-zoo.ro oferim o gamă largă de produse cosmetice pentru câini pentru a ajuta în toate domeniile de îngrijire a câinilor. Explorează oferta noastră și găsește cel mai bun pentru prietenul tău cu patru picioare.

Arată mai mult arrow_drop_down

Șampoanele de calitate sunt esențiale pentru a menține blana câinelui tău curată și sănătoasă. Gama noastră include șampoane pentru diferite tipuri de blană și nevoi specifice, inclusiv șampoane antibacteriene , antiparazitare și hipoalergenice.

 

Îngrijirea adecvată a ochilor și urechilor este importantă pentru prevenirea infecțiilor și pentru menținerea lor curată. Oferim picături pentru ochi, soluții de curățare și alte produse pentru sănătatea ochilor și urechilor. Curățarea dentară la câini este esențială pentru prevenirea tartrului și a respirației urât mirositoare. Gama noastră include periuțe de dinți, paste de dinți și spray-uri pentru gură.

 

Îngrijirea labelor este importantă pentru a proteja împotriva rănilor și infecțiilor. Oferim creme, balsamuri si cizme de protectie. Periajul și tunderea regulată ajută la menținerea blănii câinelui tău sănătoasă și fără încurcături. Gama noastră include o varietate de perii, piepteni și lame de tuns pentru toate tipurile de blană.

 

Anti-cădere ajută la reducerea cantității de cădere a părului și mențin casa curată de părul de câine. Oferim spray-uri, uleiuri și alte produse. Îngrijirea adecvată este importantă pentru confortul și sănătatea unui câine. Vei găsi în selecția noastră mașini de tuns și clești de înaltă calitate.

 

Repelentele și detergenții ajută la menținerea casei și a mediului exterior curate și fără mirosuri nedorite. Oferim diferite tipuri de produse de curățare și repelente.

 

Pentru o igienă adecvată a câinilor, oferim o varietate de toalete, tampoane și scutece care facilitează îngrijirea câinelui în interior.

 

Pentru un mediu curat în timpul plimbărilor, pungile și pungile de excremente sunt esențiale. Oferim diferite dimensiuni și tipuri de genți.

 

Îngrijirea adecvată a câinilor implică mai mult decât o igienă de bază. La abc-zoo.ro vei găsi tot ce ai nevoie pentru sănătatea, igiena și frumusețea câinelui tău. Nu uita să vizitezi blogul nostru la abc-zoo.ro, unde vei găsi sfaturi și ponturi prețioase pentru proprietarii de câini.

sync
Se încarcă produsele ...