Așternut pentru pisici

În categoria așternuturi pentru pisici veți găsi o selecție largă de așternuturi pentru pisici care îndeplinesc cerințele fiecărui stăpân de animale de companie. Oferim o varietate de tipuri diferite, inclusiv bentonită , lemn , porumb , nucă de cocos și așternuturi de silicat.

Arată mai mult arrow_drop_down

Așternut de silicat

Așternuturile de silicat pentru pisici sunt cunoscute pentru capacitatea lor excelentă de a absorbi umezeala și mirosurile. Sunt ușoare, fără praf și necesită înlocuire mai puțin frecventă decât alte tipuri de așternut. De asemenea, sunt ușor de aruncat, deoarece așternuturile de silicat pot fi aruncate în toaletă, unde se dizolvă. Dacă sunteți în căutarea unei soluții fără efort pentru a menține litiera pisicii dvs. curată, așternutul de silicat este o alegere excelentă.

Așternut de bentonită

Așternutul bentonit pentru pisici formează aglomerații solide la contactul cu umiditatea, ceea ce face mai ușoară curățarea litierei. Acest tip de așternut este foarte popular printre crescătorii care îi apreciază absorbția mare și absorbția eficientă a mirosurilor.

Așternut din lemn

Așternut din lemn pentru pisici este o soluție ecologică, biodegradabilă și ecologică. Aceste așternuturi sunt adesea fabricate din lemn reciclat și oferă un miros natural care neutralizează mirosurile. Sunt ideale pentru crescătorii care preferă o abordare ecologică.

Așternut de porumb

Așternuturile pentru pisici din porumb sunt fabricate din materiale naturale și sunt, de asemenea, biodegradabile. Acest tip de așternut este hipoalergenic, ceea ce este benefic pentru pisicile cu piele sensibilă sau alergice. Așternuturile de porumb oferă o absorbție excelentă și un control al mirosului.

Așternut de nucă de cocos

Așternut din nucă de cocos este fabricat din fibră de cocos și este o altă alternativă ecologică. Aceste așternuturi sunt moi, antibacteriene și asigură o absorbție excelentă a umidității. Așternuturile din nucă de cocos sunt potrivite pentru crescătorii  care caută o soluție durabilă și naturală.

 

Dacă sunteți în căutarea mai multor sfaturi și idei pentru îngrijirea pisicii dvs., vizitați blogul nostru la abc-zoo.ro . Aici veți găsi o mulțime de informații și sfaturi utile care vă vor ajuta să vă mențineți pisica sănătoasă și fericită.

sync
Se încarcă produsele ...