Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Royal Canin Dermacomfort Dog Loaf pliculeț cu pateu pentru câini cu probleme de piele 12 x 85 g

reduceri

Pliculeț cu pate pentru câini cu piele problematică.

Mai multe detalii

Preţ redus!

54,49 Lei cu TVA

64,09 Lei cu TVA

(preţ redus cu 15 %)


Anunţaţi-mă atunci când sunt disponibile

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 11 Câştigă puncte de loialitate 1,08 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Iritația pielii este cel mai frecvent motiv pentru care câinii sunt luați la un medic veterinar. Pielea sensibilă și zgârierea excesivă pot provoca leziuni ale pielii și chiar infecții.Pielea sensibilă poate fi umezită cu un aliment care conține substanțe nutritive.Pateul din pliculețul ROYAL CANIN® Dermacomfort este îmbogățit cu acizii grași Omega-3 și -6, care ajută la calmarea și protejarea pielii cainelui, ceea ce face ca pielea să fie mai puțin sensibilă la iritanții din mediul înconjurător.Sursele selectate de proteine pe care le conține pateul contribuie la reducerea riscului de intoleranță.Această compoziție gustoasă este bogată în proteine alese cu atenție, cu conținut scăzut de alergeni, care au fost selectate pentru a satisface nevoile câinelui dvs. În plus, alimentele care conțin nutrienți de calitate beneficiază nu numai de pielea sensibilă, ci și de creșterea stratului gros și sănătos. Pateul ROYAL CANIN® Dermacomfort este potrivit pentru câinii din toate categoriile de greutate.

În plus față de pateul delicios în programul nostru nutrițional Dermacomfort sunt disponibile și granule gustoase. Ambele produse sunt complete din punct de vedere nutrițional și se completează perfect între ele.De ce sa nu incercati pateul ca un gust de adaos de granule?

 

Carne și produse de origine animală, produse vegetale, cereale, minerale, uleiuri și grăsimi, diferite zaharuri.

 

Aditivi nutritivi: vitamina D3: 200 UI, E1 (fier): 10 mg, E2 (iod): 0,3 mg, E4 (cupru): 2,1 mg, E5 (mangan): 3,1 mg, ): 30 mg - Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 2,2 g.

Previous
Next
X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii