Piscina din grădina ta: accesorii care sunt esențiale

Piscina din grădina ta: accesorii care sunt esențiale

Cuprins

Vara este o perioadă a anului în care ne putem bucura să petrecem timp în aer liber. Pentru mulți dintre noi, piscina simbolizează odihna perfectă și distracția.

Pentru a putea folosi piscina la întregul său potențial, unele decoru și accesorii sunt esențiale . În blogul nostru, ne concentrăm pe care sunt cele mai de bază și mai importante lucruri atunci când întreținem o piscină.

Acoperire/acoperire prelate: Protejează și întreține în acelați timp

Prelatele de acoperire sunt printre cele mai importante accesorii pentru piscine. Acestea protejează apa din piscină de murdărie, frunze, insecte sau praf și astfel reduc semnificativ cererea de curățare.

De asemenea, când e cald rețin apa și previn evaporarea apei și formarea algelor, ceea ce este foarte important, mai ales pe vreme caldă și însorită.

Atunci când alegeți o prelată, este important să alegeți dimensiunea potrivită și ca materialul să fie rezistent. O prelată de înaltă calitate are o evaluare UV ridicată și nu trebuie înlocuită în fiecare an. Există astfel de prelate care pot încălzi apa din piscină.

plachta-bestway-flowclear-58106-bazenova-300x201-m.jpg

Cartușe filtrante: cheia pentru o apă limpede

Apa cristalină este visul oricărui proprietar de piscine. Cu toate acestea, acest lucru este imposibil de realizat fără o filtrare adecvată.

Echipamentul de filtrare ajută la îndepărtarea murdăriei și bacteriilor din apă, asigurând astfel puritatea și siguranța apei. Cele mai utilizate materiale filtrante sunt nisipul, zeolitul și cartușele de filtrare din hârtie .

  •       Nisipul este una dintre cele mai eficiente opțiuni de filtrare. Nisipul prinde murdăria și bacteriile, dar este important să le schimbați des.
  •       Zeolitul oferă o filtrare și mai mare datorită microstructurii sale. Astfel, poate absorbi și mai multă murdărie de dimensiune mică.
  • Cartușul de filtru de hârtie oferă o filtrare adecvată pentru piscinele mai mici. Sunt ușor de înlocuit, iar menținerea lor curată este cheia eficienței.

napln-bestway-flowclear-58475-polysphere-100-pet-500-g-pre-pieskove-filtracie.jpg

Plase: ajutor rapid pentru fiecare curățare

Filtrarea corectă a apei și prelatelor de asemenea, este posibil ca mizerii să intre în apa piscinei.

plasa este un accesoriu esențial pentru curățarea piscinelor . Cu plasa, putem elimina cu ușurință gândacii, frunzele și alte mici murdării de la suprafața apei. Pe piață sunt disponibile mai multe tipuri, există și plase manuale și telescopice , astfel încât chiar și în cel mai îndepărtat punct al piscinei se poate ajunge usor.

sietka-strend-pro-pool-1317-na-listie-bez-tyce-hd-ezclip-bazenova.jpg

Cartuș de filtru de hârtie: baza filtrării

Cartușele filtrante din hârtie stau la baza filtrării apei în multe cazuri , mai ales în cazul piscinelor mici și mijlocii . Le folosim cel mai des în jacuzzi .

Cartușele filtrante din hârtie de înaltă calitate sunt capabile să absoarbă chiar și cea mai mică murdărie, asigurând astfel că apa este limpede. Este important să le înlocuiți frecvent pentru ca sistemul de filtrare să funcționeze cât mai eficient posibil.

filter-strend-pro-pool-cartridge-bestway-vi-kartusovy-bazenovy.jpg

Jacuzzi: Un element elegant și relaxant al grădinii

Jacuzzi-ul o alegere ideală pentru cei care doresc să-și facă grădina și terasa mai elegante și să se bucure de relaxare în aer liber.Cu piscinele în schimb, ocupă mult spațiu, astfel încât pot fi introduse cu ușurință chiar și în spații înguste și grădini.

Acestea oferă o gamă largă de funcții (masaj, temperatură reglabilă a apei etc.), astfel încât nu numai că oferă o experiență plăcută și relaxantă, ci sunt și completări practice și eficiente pentru grădină.

Deoarece funcționează la o temperatură mai mare decât piscinele, sunt deosebit de sensibile la murdărie și formarea de alge este mai frecventă. Prin urmare, se recomandă utilizarea de substanțe chimice/agenți de curățare . Este important să schimbați mai des cartuşul filtrului.

virivka-mspa-bergen-6-osob-930-lit-204x070-cm.jpg

Produse chimice și agenți de curățare: baza purității apei

Întreținerea și curățarea apei din piscină și jacuzzi este foarte importantă și se poate face numai cu substanțele chimice potrivite și o putem realiza cu produse de curățare. Este important ca acești agenți să fie special pentru piscine și jacuzzi fii serios. Întreținerea corespunzătoare necesită tablete de clor, regulatori de pH și algicide.

chlor-chemoform-0513-oxi-chlor-shock-granulat-1-kg.jpg

Dacă vrem să ne bucurăm de înot în piscină fără probleme, suntem nevoiți să investim în accesoriile potrivite de asemenea. Materialul de filtrare , prelată , plasă și filtru de hârtie selectat în mod util , economisește bani și timp și menține apa din piscină curată.

Pentru mai multe sfaturi și idei, vizitați blogul nostru pe site-ul web abc-zoo.ro .