Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

TROPICAL Guppy 100ml/20g

Hrana Tropical Guppy cu conținut de sare de mare este recomandată peștilor guppy -100ml.

Mai multe detalii

13,68 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 2 Câştigă puncte de loialitate 0,19 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană de bază din mai multe componente, sub formă de fulgi pentru pești guppy specii de pești vivipari, pentru hrănire zilnică.


Conținutul de sare de mare are efect pozitiv asupra nivelulului de electrolit și presiunii osmotice, care în proporțiile sale are un impact semnificativ asupra peștilor, inclusiv a puieților de pești și asupra sarcinii, nașterii și supraviețuirii peștilor adulți. Fibrele vegetale și alga Spirulina platensis stimulează funcționarea bună a tractului indestinal și previne constipația. Nivelul înalt de proteine, combinația optimă de vitamine și de oligoelemente împreună asigură sănătatea excelentă, creșterea și starea optimă. Este recomandată completarea dietei cu produse Tropical fabricate pentru alți pești vivipari, de ex. : Supervit, Spirulina, Vitality&Color.

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii