Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Pro Digest Oropharma + Florastimul - 40 g

reduceri

Un produs pentru buna funcţionare intestinală, special pentru rozătoare şi pentru iepuri.

Mai multe detalii

Preţ redus!

31,58 Lei cu TVA

52,67 Lei cu TVA

(preţ redus cu 40 %)

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 6 Câştigă puncte de loialitate 0,56 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Oropharma Pro-Digest este un produs folosit în timpul dietei, când sistemul imunitar al animalului este slăbit. Aceste probleme pot duce la probleme digestive.

 

Compoziţia Pro-Digest ajută la restabilirea echilibrului tractului gastro-intestinal, astfel corectează funcţia intestinală normală şi digestia. Pro-Digest conţine Florastimult, combinaţie unică de probiotice fructooligozaharide(FOS), manan-oligozaharide(MOS), care au efect pozitiv asupra microflorei tractului digestiv. Florastimul stimulează creşterea bacteriilor benefice şi previne depunerea de agenţi patogeni pe peretele intestinal. Pro-Digest este un supliment alimentar complet natural, care poate fi adăugat la dieta zilnică fără probleme.

 

Instrucţiuni de folosire:

Pentru menţinerea funcţiei intestinale optime: odată pe săptămână 2-3 porţii în 100 ml de apă potabilă.

În cazul simptomelor intestinale şi în perioade de vindecare: zilnic, timp de o săptămână 3-4 porţii  în 100ml de apă potabilă.

La iepuri tineri în perioada de separare: Zilnic pe perioada separării 3-4 porţii în 100ml de apă potabilă.

Ambalare: 40 g

Anterior
Următor
X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii