Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Pro Digest Oropharma + Florastimul - 40 g

Un produs pentru buna funcţionare intestinală, special pentru rozătoare şi pentru iepuri.

Mai multe detalii

52,69 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 11 Câştigă puncte de loialitate 1,03 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Oropharma Pro-Digest este un produs folosit în timpul dietei, când sistemul imunitar al animalului este slăbit. Aceste probleme pot duce la probleme digestive.

 

Compoziţia Pro-Digest ajută la restabilirea echilibrului tractului gastro-intestinal, astfel corectează funcţia intestinală normală şi digestia. Pro-Digest conţine Florastimult, combinaţie unică de probiotice fructooligozaharide(FOS), manan-oligozaharide(MOS), care au efect pozitiv asupra microflorei tractului digestiv. Florastimul stimulează creşterea bacteriilor benefice şi previne depunerea de agenţi patogeni pe peretele intestinal. Pro-Digest este un supliment alimentar complet natural, care poate fi adăugat la dieta zilnică fără probleme.

 

Instrucţiuni de folosire:

Pentru menţinerea funcţiei intestinale optime: odată pe săptămână 2-3 porţii în 100 ml de apă potabilă.

În cazul simptomelor intestinale şi în perioade de vindecare: zilnic, timp de o săptămână 3-4 porţii  în 100ml de apă potabilă.

La iepuri tineri în perioada de separare: Zilnic pe perioada separării 3-4 porţii în 100ml de apă potabilă.

Ambalare: 40 g

Anterior
Următor
X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii