Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Conservă BELCANDO Super Premium - Somon, 400g

reduceri

Belcando Super Premium Salmon, conservă pentru câini adulţi din rasele cu talie mare, cu somon imbogaţita cu dovlecei și talpa-gastei.   

Mai multe detalii

Preţ redus!

6,58 Lei cu TVA

9,39 Lei cu TVA

(preţ redus cu 30 %)

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 1 Câştigă puncte de loialitate 0,09 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Conservă super premium pentru câini adulţi, cu somon.

Carnea de somon este tăiat în bucăţi mici, pregătit foarte lent pe aburi. Nu conține cereale, arome, coloranți, potențatori de aromă, zahăr sau conservanți.

Hrana conservă BELCANDO Premium Moist Food se produce din carne de calitate, se prelucrează doar carne prospătă şi organe interne de calitate. De aceea şi cantitate mai mică de hrană satisface nevoia zilnică. a câinelui. Conţinutul mare de carne în hrana BELCANDO Premium Moist Food stimulează apetitul şi la animale care nu au poftă de mâncare.

Ingrediente: 63% somon, supă de carne de somon 28,5%, 4% dovlecei, amaranth 2%,  semințe de Chia 1%, 1% minerale, 0,5% ulei de somon

Componente analitice (pe 1 kg): 10% proteine, 6,5% grăsimi, 2% cenușă, 0,4% fibre, 78% umiditate

Anterior Următor
X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii