Bărci de pescuit, Radare pentru pești, Motoare pentru bărci

Pescarii adevărați nu pescuiesc doar de pe mal, ci și din apă. Pentru a face acest lucru, ei au nevoie de echipamente fiabile. Din păcate, aceasta nu este o investiție ieftină, dar merită, deoarece combinația de bărci de pescuit, radare pentru pești, motoare de barcă și motoare electrice poate deschide noi orizonturi în pescuit.

Arată mai mult arrow_drop_down

În zilele noastre, vedeți din ce în ce mai mulți pescari pe apă, iar locurile care obișnuiau să funcționeze bine au devenit rare și saturate. Peștii simt și ei acest lucru și adesea caută alte locuri unde să se ascundă. Dacă vrem să avem succes, trebuie să mergem după ei, iar o barcă de pescuit și un motor de barcă ne pot fi de mare ajutor, fie că pescuim pe ape liniștite sau pe râuri.

 

Ambarcațiunile de pescuit sunt disponibile în diferite versiuni (bărci gonflabile, bărci de pescuit laminate), care pot fi completate de motoare de diferite puteri. Alegerea motorului de barcă de putere potrivită este esențială, deoarece este necesar un motor de barcă cu o putere de cel puțin 5-10 CP pentru a aluneca barca de pescuit și, astfel, pentru a o deplasa rapid (acest lucru depinde, desigur, de tipul, greutatea și dimensiunea bărcii de pescuit).

 

Motoarele electrice pot fi, de asemenea, de ajutor dacă doriți să vă deplasați în liniște între locurile de pescuit. Motoarele electrice sunt disponibile în versiuni cu propulsie de prova sau de pupa.

 

Dacă doriți să urmăriți peștii în cel mai scurt timp posibil și nu aveți ani de zile de petrecut pentru a cunoaște apele, trebuie să vă uitați la gama de radare pentru pești oferită. Un aparat bun de detectare a peștilor nu este doar o modalitate bună de a găsi peștii, ci și, mai ales, un mare ajutor în cartografierea condițiilor din albie.

 

Dacă sunteți un pescar la trolling care dorește să pescuiască pe apă, dar nu reușește să depoziteze o barcă de pescuit, un belly boat este alegerea potrivită. Această mică barcă de cauciuc oferă un grad ridicat de mobilitate, încape în portbagajul unei mașini și poate fi lansată în aproximativ 15 minute. Ea asigură un pescuit confortabil și rapid pe tot parcursul sezonului. Merită să verificați mai multe informații despre acest accesoriu plutitor excelent.

 

În calitate de pescar de crap, mai există un accesoriu de care trebuie să ne amintim și anume barca de hrănire. Bărcile de hrănire vă permit să introduceți cârligele într-un loc de pescuit prestabilit cu o precizie de cm în orice condiții.

sync
Se încarcă produsele ...