Bărci de cauciuc

Bărcile de cauciuc au multe avantaje care sunt excelente nu numai pentru pescari, ci și pentru alte sporturi nautice. Una dintre caracteristicile excelente ale bărcilor pneumatice este mobilitatea lor, deoarece nu necesită neapărat o remorcă sau o mașină mare pentru transport. Deoarece pot fi dezumflate și umflate din nou, spre deosebire de o barcă clasică din lemn sau laminată, o barcă gonflabilă din cauciuc de dimensiuni medii poate fi transportată cu ușurință în portbagajul unei mașini de dimensiuni medii.

Arată mai mult arrow_drop_down

Materialul bărcii gonflabile este, de obicei, PVC multistrat, ceea ce o face durabilă și de lungă durată. Structura unor astfel de bărci gonflabile este de obicei alcătuită din 2-4 camere, ceea ce contribuie în mare măsură la siguranță, deoarece dacă una dintre camere se dezumflă în timpul utilizării, celelalte vor continua să mențină vehiculul pe linia de plutire. În plus, datorită camerelor, barca gonflabilă rămâne stabilă chiar și în cazul unor valuri mari, ceea ce face aproape imposibilă răsturnarea acesteia, spre deosebire de o barcă simplă.

 

De asemenea, camerele pentru bărci pneumatice din cauciuc au supape de siguranță pentru a preveni dezumflarea bărcii și, în general, bărcile gonflabile au supape de siguranță în interiorul camerelor pentru a preveni "supraumflarea" bărcii.

 

Ambarcațiunile din cauciuc pot avea, de asemenea, o cameră de alunecare pe fund, care permite ambarcațiunii să rămână stabilă și să alunece cu ușurință atunci când se folosește un motor.

 

Nu trebuie uitată podeaua bărcilor de cauciuc. Diferitele tipuri de bărci, fie că sunt bărci de cauciuc Kolibri sau produse ale altor producători, sunt disponibile cu podele gonflabile cu aer sau podele rigide. Avantajul unei podele gonflabile este că este ușoară, dar mai puțin stabilă. În timp ce o podea rigidă, care poate fi o podea cu lamele sau metalică, oferă mai multă stabilitate pentru barca gonflabilă. Utilizarea unei bărci pneumatice cu podea rigidă sporește, de asemenea, sentimentul de siguranță al utilizatorului.

 

Bărcile de cauciuc sunt disponibile în diferite lungimi, de la versiunea foarte scurtă de 190 cm până la versiunea robustă de 450 cm, care poate fi echipată cu un motor puternic. Ambarcațiunile gonflabile mai mici pot fi folosite doar cu o vâslă, cele mai mari pot fi echipate cu un rotor la capăt, iar versiunile special concepute pentru un motor sunt disponibile cu un rotor la capăt.

sync
Se încarcă produsele ...