Undițe pentru crap

O lansetă de înaltă calitate, ușoară și chiar lungă este un accesoriu esențial pentru pescuitul modern la crap lanseta de crap. O undiță bună trebuie să îndeplinească mai multe criterii.

Arată mai mult arrow_drop_down

În primul rând, trebuie să aibă suficiente rezerve de putere pentru a obosi cu succes peștii mari, chiar și peste 20 kg, chiar și pe terenuri dificile, încurcate.

 

Blankul lansetei trebuie să aibă suficientă flexibilitate pentru a preveni părăsirea prematură a peștelui dintr-un cârlig. De acum înainte, corpul unei lansete boilies cu turnare lungă trebuie să fie potrivit și pentru aruncări la distanțe lungi.

 

In cazul lansetelor boilies trebuie acordata multa atentie inelelor de calitate potrivita. Inelele pentru undițe de crap nu ar trebui să fie grele, deoarece acest lucru ar supraîncărca blankul. Inserțiile inelului trebuie să reziste chiar și la utilizarea firelor mai groase și, de asemenea, trebuie să ajute la aruncarea la distanță.

 

În ceea ce privește designul lor, lansetele de crap sunt în general realizate în două tipuri. Unul este designul popular cu un mâner elegant din plută, care este preferat de iubitorii de pescuit clasic la crap. Cealaltă este versiunea curată, minimalistă, cu prindere de jos eva. Aceste lansete de crap sunt mai ușor de curățat și mai puțin sensibile la manipulare.

 

Lungimea lansetelor de crap utilizate în mod obișnuit 3,6 - 3,9 metri, iar greutatea lor de aruncare este de 3 - 3,5 lbs. Pe piață găsim și lansete boilies de 2,5-2,75 lb. cu o greutate de aruncare mai mică, care pot fi folosite pentru pescuitul țintit la chefal și dorada mai mare.

 

Pe lângă acești parametri generali, putem găsi și tipuri speciale de lansete de boilie, precum undițe de spod, undițe de marker sau undițe de urmărire.

 

Lansetele de crap Spod sunt în primul rând folosite pentru hrănirea rachetă, în timp ce lansetele boilies sunt specifice pentru markerul plutește au fost pregătite pentru adâncire. Aceste lansete sunt mai puternice, mai puțin flexibile, deoarece sunt concepute pentru a arunca destul de multă greutate.

 

Undițele boilies de tip Stalker sunt mai scurte si ceva mai moi in comparatie cu caracteristicile lansetelor boilies clasice. Aceste lansete de crap stalker sunt concepute pentru pescarii activi care preferă să caute crap și sunt în permanență în mișcare.

sync
Se încarcă produsele ...