Undițe de pescuit feeder

Pescuitul la feeder a pătruns de mult timp în lumea pescuitului și, cu mulți ani în urmă, a înlocuit aproape complet metoda tradițională de hrănire pe fundul apei. De asemenea, acest sector evoluează și se perfecționează în mod constant.

Arată mai mult arrow_drop_down

În ultimii ani, pescuitul la feeder a devenit o disciplină separată, cu campionate nu doar naționale, ci și internaționale.

 

Pescuitul la feeder poate fi împărțit în mai multe părți. Se poate pescui cu lansete de feeder moi (picker), dar și cu lansete de feeder masive, puternice, cu greutate de aruncare de 150-200 gr pentru pescuitul în râu sau pescuitul la crap. Cel mai recent tip este metoda de pescuit feeder.

 

Punctul central al tuturor sectoarelor este undița feeder. Pe piață există o gamă largă de undițe feeder, care pot avea mai mulți parametri diferiți. În primul rând, trebuie să știți ce fel de pește doriți să pescuiți. Dacă doriți să prindeți dorada, crapul crucian sau crapul mic într-un canal sau un lac mic, este suficientă o lanseta scurtă și fină de aproximativ 2,40 metri. În acest caz, folosim coșulețe feeder de aproximativ 10-30 gr, cu o linie principală subțire și un leader. Prinderea și momirea cu aceste lansete fine de feeder este o adevărată plăcere.

 

Dacă vizați pești de mărime medie, fie că este vorba despre caras sau crap, pe râuri mai mici și în ape stagnante de mărime medie, cu aruncări de la distanță, veți avea nevoie de o undiță de pescuit cu o putere mai mare. În acest caz, firul nostru principal este mai gros, dimensiunea coșului de feeder crește și, nu în ultimul rând, distanța lansărilor trebuie să fie mai mare. În acest caz, puteți obține succesul folosind lansete de feeder mai lungi, cu o greutate de aruncare mai mare, de aproximativ 3 metri.

 

Dar dacă aveți ca obiectiv un rezervor mai mare pentru a prinde crap sau o zonă bună de pescuit de macrou pe Dunăre, nu există niciun compromis. Atunci intră în joc adevăratele arme mari, lansete feeder de până la 4,20 metri lungime și greutate de aruncare de 150-200 gr. Acestea sunt coșuri cu adevărat grele, greutăți și grosimi de fir de până la 0,25 mm, motiv pentru care sunt necesare lansete feeder atât de puternice și puternice.

sync
Se încarcă produsele ...