Lansete somn și de mare

O undiță robustă pentru somn cu rezerve suficiente este esențială pentru pescuitul la somn. Dacă aveți de gând să prindeți pești mari în apă dulce sau chiar în condiții marine, trebuie să alegeți undițe pentru apă sărată sau undițe pentru pește pisică.

Arată mai mult arrow_drop_down

Undițele pentru pește pisică pot fi împărțite în diferite categorii în funcție de utilizarea lor. Puteți pescui peștișori pisică prin trolling, jigging, jigging tare, pescuit la plută sau pescuit la smucit. Fiecare metodă de pescuit necesită undițe diferite cu caracteristici diferite. Peștele pisică este unul dintre cei mai duri adversari ai noștri, așa că nu subestimați caracteristicile unei undițe pentru somn.

 

O undiță mai scurtă, cu o lungime de 1,80 până la 2,10 metri, este suficientă pentru pescuitul de somn din barcă. Greutatea de aruncare trebuie aleasă în funcție de mărimea momelii, aproximativ 70-150 g sau chiar mai mult.

 

Puteți folosi undițe pentru somn cu o lungime de 2,40-2,70 m și o greutate de aruncare de până la 200 g pentru a pescui de pe mal, deoarece atunci când momiți de pe mal va trebui să fiți și mai dur cu peștii.

 

Dacă doriți să pescuiți cu o momeală, trebuie să alegeți undițe mai scurte pentru pește pisică, cu o lungime de până la 2 m, dar cu o greutate de aruncare de aproximativ 200-250 g.

 

La pescuitul de la mal, la pescuitul plutitor, la pescuitul greu sau la pescuitul jerk, se folosesc lansete pentru somn cu lungimi de la 2,40 la 3 m. Undițele mai lungi pentru somn permit pescuitul la distanțe mai mari, iar la pescuitul jerk este esențial ca lanseta să fie înclinată la o anumită înălțime pentru a asigura o agățare reușită.

 

Undițele mai slabe pentru apă sărată pot fi, de asemenea, folosite pentru pescuitul la somn, la fel cum o undiță puternică pentru somn poate fi folosită în expedițiile în largul mării. Undițele de mare sunt de obicei scurte, dar puternice.

 

Greutatea de aruncare poate fi de până la 500 de grame. Lungimea undițelor utilizate în mod obișnuit pentru pescuitul în mare din barcă este, de asemenea, de aproximativ 2 metri, așa cum este obișnuit pentru undițele pentru somn.

 

Undițele de mare trebuie să fie, de asemenea, puternice și fără compromisuri, deoarece peștii de mare sunt în condiții mult mai bune decât speciile noastre de apă dulce.

sync
Se încarcă produsele ...