Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

TROPICAL D Allio Plus 600ml/110g

Hrană fulgi pentru pești D-ALLIO PLUS cu usturoi.

Mai multe detalii

50,38 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 10 Câştigă puncte de loialitate 0,94 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană multi fulgi cu supliment de usturoi (6%) pentru pești discus și alți pești cu un standard nutrițional ridicat inclusiv pești marini.

Fulgii D-Allio Plus conțin supliment de usturoi (Alium sativum L.)  sunt foarte apreciați datorită impactul lor benefic asupra organismului peștilor care rezultă într-un sistem imunitar rezistent și îmbunătățirea digestiei. Valoarea nutrițională ridicată, combinația bine echilibrată de vitamine și microelemente împreună cu proprietățile naturale ale usturoiului transformă această hrană în idealul pentru pești care se află sub tratament medical, de refacere sau obișnuirea cu un nou mediu.

Pentru a mări varietatea dietară a peștilor discus tineri și a altor pești care au un standard nutrițional ridicat este recomadat să se folosească D-AllioPlus în combinație cu alte hrane Tropical, de exemplu Regular, D-50 Plus, Astacolor.

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii