Hrană medicinală veterinară pentru pisici - conserve

Alimentele veterinare pentru pisici sunt alimente special formulate pentru a trata, preveni și îmbunătăți sănătatea pisicilor.  Există multe alimente de uz veterinar concepute pentru a răspunde nevoilor specifice de sănătate ale pisicilor.

Arată mai mult arrow_drop_down

Recomandare:                                     

Dacă comandați hrană veterinară sub formă de granule sau conserve, confirmați că pisica dvs. a fost examinată de un medic veterinar și că acesta a recomandat utilizarea hranei alese pe baza diagnosticului. Asigurați-vă că vă consultați medicul veterinar cel puțin o dată la 6 luni cu privire la starea pisicii dumneavoastră și la hrana recomandată. În cazul în care starea pisicii dumneavoastră se schimbă în timp ce folosiți hrana, solicitați ajutorul unui medic veterinar.

 

Nu se recomandă amestecarea acestor alimente cu hrana obișnuită, deoarece efectele lor benefice sunt reduse semnificativ. Iată o trecere în revistă a celor mai frecvent utilizate alimente medicamentoase:

 

  • Hrană medicamentoasă pentru pisici supraponderale: Obezitatea este o problemă comună la pisici și poate duce la multe probleme de sănătate.  Pentru a reduce greutatea, dietele conțin mai puține calorii și grăsimi, dar suficiente substanțe nutritive pentru a menține pisica sănătoasă. 

  • Hrană medicamentoasă pentru tratarea alergiilor:  Unele pisici pot fi alergice la anumite ingrediente din hrana lor, ceea ce poate provoca tulburări digestive și reacții alergice ale pielii. Alimentele dezvoltate pentru tratarea simptomelor alergice sunt lipsite de potențiali alergeni și oferă o sursă hipoalergenică de proteine și carbohidrați.

  • Hrană medicamentoasă pentru probleme renale:  Boala de rinichi este o problemă comună la pisicile în vârstă. Dietele pentru pisicile cu afecțiuni renale au un conținut limitat de proteine și fosfor, astfel încât să nu pună presiune asupra rinichilor. De asemenea, acestea conțin ingrediente care susțin funcția renală și minimizează deteriorarea ulterioară.

  • Hrană medicamentoasă pentru probleme hepatice:   Pisicile cu afecțiuni hepatice au nevoie de o hrană specială, ușor digerabilă și cu un conținut scăzut de proteine și grăsimi. Compoziția acestei diete speciale reduce presiunea asupra ficatului și îl ajută să se refacă.

În plus față de categoriile de mai sus, există multe alte alimente veterinare pentru pisici care răspund unor nevoi și probleme de sănătate specifice. Este important ca medicul veterinar să evalueze starea de sănătate a pisicii și să prescrie o dietă adecvată care să asigure o nutriție adecvată și să promoveze sănătatea și bunăstarea pisicii.

sync
Se încarcă produsele ...