Undițe de pescuit cu lansete

Plănuiți să cumpărați o undiță pentru trolling sau aveți nevoie de o undiță pentru pescuitul la știucă? În oferta noastră avem lansete de înaltă calitate și există și un set de lansete. Oferim lansete de trolling pentru începători și pescari avansați.

Arată mai mult arrow_drop_down

Există mai mulți parametri care trebuie luați în considerare atunci când alegeți o undiță pentru trolling. În primul rând, trebuie să știți ce lungime este cea mai bună pentru dumneavoastră.

 

Dacă doriți să folosiți o undiță pentru trolling dintr-o barcă sau din apă (când vă plimbați cu barca), ar trebui să folosiți o undiță cu o lungime de până la 200 cm. Cu toate acestea, atunci când pescuiți de pe mal, undițele de trolling mai lungi, de exemplu, de 240 cm, sunt mai practice, deoarece sunt puțin mai ușor de ghidat momeala.

 

Atunci când alegeți, acordați atenție greutății de aruncare. Și în acest caz, undițele de trolling sunt împărțite în diferite categorii. Acestea pot fi lansete de trolling ultraușoare, ușoare, medii, grele sau chiar foarte grele. Această informație poate fi găsită pe mânerul tijei de trolling, de exemplu sub formă de 2-10gr.

 

Alegeți greutatea de aruncare în funcție de mărimea momelii. Atunci când folosiți un wobbler sau un minnow mic de 3-4 grame, este suficientă o tijă de spinning cu o limită superioară a greutății de aruncare de aproximativ 10 grame. O astfel de undiță pentru trolling este excelentă pentru pescuitul de șalău, păstrăv sau aspic. Cu toate acestea, dacă doriți să pescuiți pești foarte mari (de exemplu, pești pisică), alegeți o undiță mai masivă, mai puternică, cu o greutate de aruncare mai mare, de aproximativ 150g. Bineînțeles, multe depind de greutatea și rezistența momelii în apă.

 

Nu uitați de acțiunea undiței și de capacitatea de încărcare a acesteia. Prima determină din ce parte a tijei începe să lucreze blank-ul. Acțiunea respectivă poate fi rapidă, medie sau lentă.

 

Undițele rapide sunt potrivite pentru pescuitul cu momeli din cauciuc, în timp ce undițele medii sau lente, adică undițele cu o tragere mai lentă, sunt potrivite pentru pescuitul cu momeli dure, cum ar fi wobblers.

 

Undițele de trolling ultraușoare lente sunt populare în competițiile din zona păstrăvului. Capacitatea de încărcare a undiței determină, de asemenea, grosimea optimă a firului.

sync
Se încarcă produsele ...