Pedigree Dentastix Daily Fresh 7buc (180g)

reduceri
Pedigree Dentastix Daily Fresh 7buc (180g)
chevron_left
chevron_right

Pedigree Dentastix Daily Fresh 7buc (180g)

Pedigree Dentastix Daily Fresh recompense dentare pentru câinii de talie medie, toate rasele, 7 buc.

Mai multe detalii
Pe stoc Pe stoc
Preţ redus!
14,78 Lei 30 %
10,35 Lei cu TVA
- +
Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 2 puncte de loialitate în valoare de 0,20 Lei. Programul de loialitate Punctele dvs. de loialitate.

Pedigree Dentastix Daily Fresh sunt recompense dentare, câinii se vor bucura de viață pe deplin și vor aprecia plăcerile zilnice.

Oferim recompense animăluțelor noastre ca răsplată, pentru a întări relația noastră cu ei, ca instrument de antrenament sau pur și simplu în timpul unui joc. Sunt o formă simplă de a răsplăti bucuria pe care ne-o aduc în viață. 
Cu ajutorul experților nutriționiști și veterinarilor, la centrul Waltham pentru hrana animalelor, marca Pedigree a creat diverse game de recompense delicioase pentru câini, disponibile în diverse forme, mărimi și texturi. Toate acestea pentru a susține vitalitatea câinelui și pentru a-i avea așa cum îi iubim. 

 

Ingrediente: Cereale, produse derivate din plante, (inclusiv 0.2% extract fără cafeină din ceaiul verde și 0.03% ulei de eucalipt), Minerale inclusiv trifosfat de sodiu 2.3%, Carne și produse derivate din carne, uleiuri și grăsimi 

Constituenți analitici (in %): proteine: 7.7, conținut grăsime: 1.3, substanțe anorganice: 5.4, fibră: 0.70, umezeală: 16.2, energie: 308 kcal/100g, Aditivi în 1 kg: Coloranți, Aditivi nutriționali: Vitamina E: 1365 mg, heptahidrat din sulfat de zinc: 830 mg, aditivi senzoriali: aromă de pui: 36.3 mg