Blog Animale De Companie

Bloguri inspiraționale și educative pentru crescătorii începători și pentru crescătorii activi de animale de companie deopotrivă
Papagali

Ce nu ar trebui să lipsească din colivia unui papagal?

date_range Apr 16, 2024

Când ați echipat colivia cu tot ce are nevoie un papagal, ați asigurat, de asemenea, divertisment și stimulare pe tot parcursul zilei. Pasărea dvs. va avea nevoie de un bol pentru hrana uscată și un bol pentru apă. Cele mai bune sunt bolurile din oțel care pot fi atașate de colivie pentru a preveni vărsarea apei și a hranei.

Vezi articolul
Papagali

Ce papagal să alegeți ca animal de companie?

date_range Apr 12, 2024

Papagalii sunt creaturi fermecătoare care, pe lângă penajul lor frumos și expresiile vocale, ne fascinează și prin temperamentul lor unic. Cu toate acestea, îngrijirea lor nu este o sarcină ușoară și trăiesc adesea mai mult decât multe alte animale de companie.

Vezi articolul
Câini

Cum să alegeți cățelul potrivit?

date_range Jan 23, 2024

Nu alegeți un cățeluș doar în funcție de aspect. Acesta va fi un companion loial pentru o perioadă lungă de timp, așa că luați în considerare decizia dumneavoastră. Iată 5 sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți.

Vezi articolul
Rozătoare

Ce rozătoare să alegeți ca animal de companie?

date_range Nov 9, 2023

Alegerea unei rozătoare nu este o sarcină ușoară. Aceste animale mici sunt complet dependente de dumneavoastră și necesită îngrijire zilnică. În plus, dacă cumpărați o rozătoare ca animal de companie pentru copilul dumneavoastră, ar trebui să fiți pregătit să vă ocupați de cea mai mare parte a îngrijirii.

Vezi articolul
Câini

11 minerale esențiale de care câinii au nevoie

date_range Sep 29, 2023

Mineralele, ca și vitaminele, sunt o parte esențială a dietei unui câine. Acestea joacă un rol important în menținerea unei funcții optime a organismului. Ele sunt elementele constitutive ale țesuturilor și oaselor, reglează metabolismul, susțin sistemul imunitar și sistemul nervos și mențin echilibrul electrolitic.

Vezi articolul
Câini

Cum să alegem hrana potrivită pentru câini?

date_range Aug 28, 2023

Un câine nu are nevoie de mâncare doar pentru a se sătura. Pentru a-i menține sănătatea, este important ca aceasta să conțină toți nutrienții de care are nevoie și să-i ofere suficientă energie. Numeroase studii au arătat că calitatea și durata vieții unui câine sunt cel mai bine influențate de hrana cu care este hrănit.

Vezi articolul
Câini

Ați cumpăra un cățeluș? Nu luați o decizie grăbită!

date_range Feb 15, 2023

Hai să luăm un cățeluș, este o creatură atât de drăguță și iubitoare, nu-i așa? Da, dar! În realitate, este mult mai complicat și, dacă nu ești suficient de pregătit, ai putea avea o mulțime de probleme cu această decizie. Cel mai trist indicator în acest sens este creșterea numărului de căței care intră în adăposturi după perioada Crăciunului.

Vezi articolul