Blog Casă, atelier, grădină

Bloguri despre grădină, bricolaj, atelier și grădină: Sfaturi și indicații verificate pentru iubitorii de grădină, bricolaj și
Casă, atelier, grădină

Piscina din grădina ta: accesorii care sunt esențiale

date_range Jul 4, 2024

Vara este o perioadă a anului în care ne putem bucura să petrecem timp în aer liber. Pentru mulți dintre noi, piscina simbolizează odihna perfectă și distracția. Pentru a putea folosi piscina la întregul său potențial, unele decoru și accesorii sunt esențiale . În blogul nostru, ne concentrăm pe care sunt cele mai de bază și mai importante lucruri atunci când întreținem o piscină.

Vezi articolul
Casă, atelier, grădină

Irigarea gazonului și a grădinii

date_range Jun 3, 2024

Menținerea gazonului și grădinii în condiții ideale necesită o irigare adecvată. Utilizarea instrumentelor potrivite poate face munca mult mai ușoară și mai plăcută. În acest blog, vom arunca o privire asupra celor mai importante instrumente și gadget-uri care sunt esențiale pentru o udare eficientă.

Vezi articolul
Casă, atelier, grădină

Cultivarea legumelor: Cum să ușurăm munca în grădină

date_range May 16, 2024

Cultivarea legumelor poate fi nu numai distractivă și plină de satisfacții, ci și provocatoare. Pentru a face munca mai ușoară și, în același timp, pentru a încuraja creșterea culturii, este important să vă echipați cu uneltele și echipamentele potrivite. În acest blog, vom examina diferite tipuri de stâlpi de susținere, spalieri și unelte manuale mici.

Vezi articolul
Casă, atelier, grădină

Ce gard să alegi pentru grădina ta?

date_range Mar 13, 2024

Pe lângă cultivarea florilor, legumelor și fructelor, este important și modul în care îți împrejmuiești grădina. Gardurile nu sunt doar un element practic al grădinii tale, ci și un adaos vizual și estetic. Alegerea tipului potrivit nu este întotdeauna ușoară, deoarece există mulți factori care trebuie luați în considerare, de la scopul gardului la materialul acestuia și impactul său asupra aspectului general al grădinii.

Vezi articolul