Clientul solicită reclamații prin trimiterea sau livrarea personală a produsului la depozitul firmei vânzătorului. Costul poștale, transportul produsului revendicat la depozitul firmei vânzătorului este suportat de client. Costurile de returnare sau livrare a produsului revendicat sunt suportate de vânzător.

PROCEDURA DE TRIMITEREA PLÂNGERILOR

Orice reclamații trebuie să fie livrate personal, prin curier sau prin poștă fără ramburs la adresa:

abc-zoo sro

Nižné Kapustníky 2

04012 KOŠICE

Republica Slovacă

Bunurile trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Bunurile trebuie să fie complete.
  • Marfa trebuie trimisă împreună cu chitanţa.
  • Nu trimiteți mărfurile ramburs la livrare. În cazul în care mărfurile sunt expediate ramburs, acestea nu vor fi preluate.
  • Atunci când trimitem mărfurile, nu suntem responsabili pentru eventuala pierdere sau deteriorare a mărfurilor pe drumul către noi - este datoria clientului să ambaleze mărfurile în așa fel încât să nu se deterioreze în timpul transportului.
    Împreună cu marfa, vă recomandăm să atașați la copia facturii un formular de reclamație completat pentru o procesare mai rapidă a reclamației.

Reclamațiile sunt tratate în termen de cel târziu 30 de zile de la primirea și înregistrarea produsului revendicat. După expirarea acestei perioade, consumatorul are dreptul de a se retrage din contract sau are dreptul de a schimba produsul cu un produs nou. Cumpărătorul va fi informat despre rezultatul reclamației imediat după încheierea procedurii de reclamație prin e-mail sau i se va trimite un protocol de reclamație împreună cu formularul de reclamație completat.

 

Pentru mai multe informații, consultați termenii și condițiile - reclamații.


Pagina principalăPagina principală