FURminator - cel mai eficient instrument în lupta împotriva ghemotoacelor de păr

FURminator - cel mai eficient instrument în lupta împotriva ghemotoacelor de păr

Cuprins

Unul dintre aspectele neplăcute ale traiului cu un câine sau o pisică este năpârlirea. La urma urmei, cine se bucură de toaletarea și aspirarea constantă? Shedding-ul este un proces natural care nu poate fi oprit complet. Dar ajutorul potrivit, se poate face acest lucru mult mai ușor.

Faceți cunoștință cu FURminator. Este favoritul proprietarilor de câini și pisici din întreaga lume.

Ce este un FURminator?

FURminator este o marcă patentată concepută pentru îngrijirea animalelor de companie. Produsele lor de top includ piepteni, greble și perii cu dinți de metal care îndepărtează părul mort și subpoluarea.

Dar FURminator oferă o gamă completă de produse de toaletare. Sunt acoperite toate cele 4 categorii:

1. Îngrijirea zilnică:

Aceasta include piepteni și perii cu peri moi pentru pieptănarea, masarea și îndepărtarea încurcăturilor din blana câinilor și pisicilor. Aceste produse îndepărtează murdăria de pe blană și stimulează producția naturală de sebum prin masarea delicată a blănii. Susținând astfel sănătatea părului.

BQFE-77863_2.jpg

2. Pieptănat săptămânal:

Aceasta include piepteni și greble pentru pieptănarea părului de câine și pisică. Pieptenele și periile sunt folosite pentru a pieptăna și peria firele de păr și pentru a îngriji substratul. Aceste produse sunt cele mai eficiente în timpul perioadei de năpârlire. Marele lor avantaj este că părul colectat rămâne în capul FURminator și nu zboară în aer. Ele pot fi îndepărtate într-o minge pufoasă cu un clic.

GXHB-66572_1.jpg

3. Îmbăiatul lunar:

Aceasta include șampoane și spray-uri pentru a ajuta la reducerea căderii excesive a părului. Acestea conțin vitamine și acizi grași omega 3 și 6 care hrănesc părul și pielea. Pentru câinii și pisicile cărora nu le place apa, șampoanele uscate sunt o soluție bună.

COBG-98778_1.jpg

4. Părul căzut

Din această categorie fac parte gomerii, care pot fi folosiți pentru a ajuta la îndepărtarea părului de pe haine, mobilier și gospodărie. Acestea adună toate firele de păr cu o simplă rolă, care pot merge apoi la coșul de gunoi. Un instrument rapid și ecologic, care poate fi folosit din nou după curățare.

Potrivit producătorilor de FURminator, aceste produse pot face cu până la 99% mai ușor să treci peste sezonul de cădere a părului cu o îngrijire adecvată și completă.

JOBJ-96628_1.jpg

Cum funcționează FURminator?

FURminator funcționează pe principiul îndepărtării eficiente a părului mort și a substratului.

Vârful său metalic are o formă specială care îndepărtează în siguranță firele de păr moaret fără a deteriora stratul superior. Marginea sa este modelată cu precizie în funcție de tipul de blană. Indiferent dacă blana este scurtă sau lungă. Partea metalică este rotunjită pentru a se adapta perfect la forma câinelui sau a pisicii dumneavoastră.

Puteți simți calitatea încă de la prima atingere, datorită mânerului ergonomic FURminator. Prin apăsarea butonului FURejector de pe cap, părul colectat poate fi îndepărtat cu ușurință.  

FURminator nu va tăia sau deteriora părul, atâta timp cât alegeți modelul potrivit. Nu există un FURminator greșit, ci doar unul ales greșit. Fiecare câine și pisică este diferit, așa că avem aproape 20 de modele din care puteți alege, în funcție de tipul de blană și de mărimea rasei.

Totuși, există unele rase de câini fără substrat sau cu părul creț pentru care nu este deloc recomandată folosirea unui FURminator.

Printre exemple se numără:

- Bedlington terrier

- Bichon frisé

- Bologna Pinscher

- Câine gol chinezesc

- Coton de tulé

- Retriever cu părul creț

- Havana Pinscher

- Komondor

- Câine leu mic

- Câine de mătase maltez

- Uskar

- Puli

 FURminator nu este recomandat pentru anumite rase de pisici, cum ar fi:

- Pisica balineză

- Pisica brună balineză

- Korat

- LaPerm

- Ragamuffin

- Sphynx

- Tiffany

- Pisică turcească de angora

- Pisica de ciocolată York

Cum se alege un FURminator?

Atunci când alegeți, este important să cunoașteți tipul de blană și greutatea rasei.

FURminatoarele sunt selectate în funcție de două tipuri de păr: lung și scurt. Părul scurt are până la 5 cm, în timp ce părul lung este opusul, peste 5 cm.

Distribuția greutății la câini este următoarea:

XS = până la 4,5 kg

S = până la 9 kg

M = între 9 și 23 kg

L = între 24 și 41 kg

XL = peste 42 kg

Distribuția greutății pentru pisici:

S = 4,5 kg până la

L = de la 4,5 kg

EIDA-68628_1.jpg

Asigurați-vă întotdeauna că achiziționați un FURminator care se potrivește cât mai bine câinelui sau pisicii dvs. Dacă folosiți un FURminator conceput pentru o blană lungă pe o blană scurtă, puteți zgâria pielea animalului.

Cum folosim FURminator pentru a pieptăna blana?

1. În primul rând, asigurați-vă că blana câinelui sau a pisicii dvs. este perfect uscată. Blana umedă este mai predispusă la deteriorare.

2. Piepteneți animalul pe o suprafață stabilă și ușor în direcția creșterii părului. Începeți în zonele cu cel mai mult păr liber, cum ar fi spatele, pieptul și părțile laterale. Nu vă concentrați prea mult timp pe o singură zonă, în schimb pieptănați-l peste tot, deși mai puțin temeinic.

3. Cele mai frecvente zone cu probleme sunt în jurul urechilor și cozii.

AOEA-66778_1.jpg

4. Îndepărtați excesul de păr de pe peria FURminator cu ajutorul butonului FURejector. Acest lucru va maximiza eficiența pieptănării.

5. După pieptănare, este indicat să ștergeți blana animalului de companie cu un prosop sau un prosop umed pentru a îndepărta părul rămas în urma periajului. 

6. FURminator este eficient, așa că nu aplicați mai mult de două ori pe săptămână. Lăsați suficient timp pentru ca suprafața părului și a pielii să se regenereze după pieptănare.