Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Tester JBL ProScan Test

24 de benzi de testare pentru determinarea cu ușurință a calității apei utilizând cardul JBL ProScan și smartphone-ul dvs.

Mai multe detalii

93,53 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 19 Câştigă puncte de loialitate 1,79 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


JBL ProScan Test este o modalitate revoluționară de măsurare a parametrilor de bază ai apei din iazurile de grădină și din acvariile cu apă dulce.

JBL ProScan Test conține 24 de benzi pentru testarea următorilor parametri ai calității apei: GH, KH, pH, nitriți, nitrați, clor, dar și posibilitate de a calcula nivelul dioxidului de carbon CO2 (utlizând valorile pH-ului și a durității de carbon KH).

  • potrivit pentru acvariile cu apă dulce, iazurile de grădină și apa potabilă

  • tester multifuncțional - rezultatele sunt estimate cu ajutorul unei aplicații instalate pe  smartphone sau tabletă

  • măsurare precisă, rapidă și simplă a calității apei mulțumită benzilor de testare atașate, a cardului JBL ProScan și a utilizării smartphone-ului dvs.

 

Cum funcționează testerul JBL ProScan Test?

1. Descărcați aplicația JBL ProScan disponibilă pe Google Play și App Store.

2. După deschiderea aplicației, vor apărea 3 opțiuni pentru utlilizarea acestui test (acvarii cu apă dulce, iazuri de grădină, apă).

3. Indicați opțiunea aleasă și apoi apăsați butonul START, introduceți rapid în apă o bandă de testare timp de 2-3 secunde, scuturați banda ușor după ce ați scos-o din apă, așezați-o pe card și așteptați alte cateva secunde. Nu mai mișcați banda de testare.

4. După 60 de secunde, camera foto se va deschide pentru a face o poză cardului și benzii de testare de pe acesta.

5. Rezultatul testului va fi afișat împreună cu soluțiile recomandate.

Benzile de testare JBL ProScan au fost proiectate în special pentru estimarea pe baza unui interval de culoare. Precizia rezultatelor nu este garantată dacă se utilizează alt tip de benzi. Precizia rezultatelor depinde și de calitatea luminii din timpul scanării.

Descărcați gratis aplicația JBL ProScan:

Pachetul conține: 24 benzi de testare, cardul JBL ProScan și instrucțiunile de utilizare.

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii