Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Hikari Cichlid Staple Baby 250 g

Hrană în formă de granule, ce asigură peștilor substanțele nutritive esențiale pentru sănătate.

Mai multe detalii

40,96 Lei cu TVA


Anunţaţi-mă atunci când sunt disponibile

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 8 Câştigă puncte de loialitate 0,78 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hikari Cichlid Staple baby – hrană pentru bibani și alți pești tropicali, stimulează coloritul și este bogată în substanțe nutritive - 250 g.

 

  • Hrană zilnică, asigură substanțele nutritive esențiale pentru menținerea sănătății peștilor. Pot contribui la creșterea ideală a peștilor.

  • Hrana este în formă de granule, nu poluează apa.

  • Sunt produse pe mașini cu grad mare de automatizare și special amenajate, sub control de calitate strictă, din ingrediente selectate, care au trecut printr-un curs de cercetare demonstrată, dovedită.

 

Firma Kamihata Fish Industries, producătorul gamei de hrană Hikari de unsprezece decenii se ocupă de creșterea peștilor ornamentali și oferă cele mai excelente și apreciate hrane, care în prezent se află în vârful pieței mondiale. Pentru astfel de clasament trebuie efectuată cu succes un număr mare de expediții și studii, unde peștii sunt studiați în mediul lor natural. Marca Hikari a fost solicitată de NASA pentru dezvoltarea de produse alimentare speciale, pentru peștii ținuți în navete spațiale aflate pe orbită în jurul Pământului.

Ingrediente: cereale, pești și derivați din pește, legume, moluște și crustacee, extract concentrat de legume, derivați de origine vegetală, alge, drojdie, minerale.

Analiză: proteine 35 %, grăsimi 6 %, fibre 2,5 %, cenușă 10,7 %, fosfor 0,9 %.

Aditivi: vitamina A 5800 IU/kg, vitamina D3 1100 IU/kg, vitamina E 99 mg/kg, vitamina C (stabilizată) 100 mg/kg, 100 mg/kg, 20 mg/kg, 38 mg/kg, 380 mg/kg.

Mod de administrare: administrați de 2-3 ori pe zi cantitatea pe care peștii le consumă în câteva minute.

Ambalare:: 250 g

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii