Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Leonardo Adult Maxi GF 1,8kg

Hrană fără cereale completă cu carne proaspătă de pasăre potrivită pentru pisici adulte de talie mare.

Mai multe detalii

75,15 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 15 Câştigă puncte de loialitate 1,41 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană de înaltă calitate fără cereale potrivită pentru pisici adulte de talie mare, cu digestie sensibilă (de la vârsta de 12 luni).

 

Această hrană de origine germană este potrivită pentru pisici adulte de talie mare ce suferă de intoleranță la cereale.

  • 80% proteine de origine animală
  • 20% proteine de origine vegetală

Ingrediente: carne proaspătă de pasăre (30%), proteine uscate din carne de la păsări de curte (21%), amarant (15%), făină de mazăre, amidon de cartofi, grăsime de pasăre, ficat de pasăre hidrolizat, praf de ouă, sol marin zooplancton - kril (2,5%), făină de pește de pește de mare (2,5%), drojdie de bere uscată (2,5%), semințe de struguri presați, semințe de chia (1,3%), gumă carruba uscată, gumă de guar, clorură de sodiu, clorură de potasiu, fosfat acid de calciu, cicoare de inulină

Analiza Componentelor: proteine (32%), grăsimi (18%), cenușă (8,2%), fibre (2,8%), umiditate (10%), calciu (1%), fosfor (0,8%),  sodiu (0,4%), magneziu (0,09%)

Anterior
Următor
X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii