Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Treat ORIJEN TREAT – Plains Bison 42,5 g

Hrană recompensă biologic adecvată  pentru câini,  cu carne de bizon și carne de vită din rasa Angus.  

Mai multe detalii

40,33 Lei cu TVA


Anunţaţi-mă atunci când sunt disponibile

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 8 Câştigă puncte de loialitate 0,75 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană recompensă congelată, biologic adaptată pentru câini, fabricată din carne proaspătă de vită și de bizon 100%, fără conservanți adăugați!

 

Orijen Plains Bison Treats sunt recompense perfecte în timpul antrenamentului, sportului sau în timpul zilei. Ele sunt, de asemenea, ajutorul perfect pentru câinii mofturoși, prin adăugarea câtorva bucăți în hrana uscată. Diametrul recompensei este de aproximativ 1-2 cm, însă acestea pot fi împărțite în două  bucăți mai mici, prin urmare sunt potrivite pentru orice câine.

 

Hrana recompensă ORIJEN congelată uscată, este preparată fără gătit, prin urmare  sunt păstrate toate caracteristicile naturale ale ingredientelor proaspete (obținute de la fermierii și pescarii locali). Procesul de liofilizare prin congelare începe cu înghețarea rapidă a tuturor ingredientelor, astfel încât toți nutrienții buni sunt conservați. Procesul de liofilizare durează 18 ore, timp în care apa înghețată din materiile prime se schimbă direct în vapori în camera specială de presurizare cu temperatură scăzută (-50 ° C). ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ APA A FOST ELIMINATĂ ȘI TOATE CARACTERISTICILE PĂSTRATE !LIOFILIZAREA  A FOST PRIVITĂ CA STANDARDUL  DE AUR AL CONSERVĂRII HRANEI.

 

 

Ingrediente:  ficat proaspăt de bizon 35%,ficat proaspăt de vită din rasa Angus 30%,  bizon proaspăt 20%, vită proaspătă Angus 15%

Constituenți analitici: proteine 47%, grăsimi 33%, fibre 1%, umiditate 5%

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii