Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Recompense ACANA Yorkshire Pork 92 g

Recompense uscate prin congelare realizate din carne de porc Yorkshire.

Mai multe detalii

53,17 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 10 Câştigă puncte de loialitate 0,98 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Recompense uscate prin congelare, potrivite din punct de vedere biologic și realizate 100% din carne proaspătă de porc fără conservanți! 

 

Recompensele Acana Free-Run Duck sunt recompense perfecte în timpul antrenamentului, pe parcursul zilei sau atunci când câinele face efort. Ajută foarte mult și în cazul câinilor dificili, adăugați doar câteva bucăți în mâncarea lor uscată. Diametrul recompensei este de 1-2 cm oricum poate fi împărțită în bucăți mai mici așa că orice câine o poate mânca.

Recompense ACANA uscate prin congelare fără a fi gătite astfel că toate caracteristicile naturale ale ingredientelor proaspete se păstrează (produs la ferme locale și la pescării). Procedeul de congelare prin uscare începe cu o congelare rapidă a tuturor ingredientelor astfel încât toți nutrienții se păstrează. Durează 18 ore timp în care apa congelată a materiei prime se schimbă direct în vapori într-o cameră specială, presurizată cu temperatură extrem de scăzută (-50 ° C). ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ APA DISPARE ȘI TOATE CARACTERISTICILE SE PĂSTREAZĂ! CONGELAREA PRIN USCARE ESTE VĂZUTĂ CA O MINUNE PENTRU CONSERVAREA MÂNCĂRII.

 

Ingrediente: ficat proaspăt de porc (50%), carne proaspătă de porc (30%), dovleac pentru plăcintă (19,5%), rădăcină de cicoare, lapte de ciulin, rădăcină de brusture, lavandă, rădăcină de nalbă

Constituenți analitici: proteină crudă 37 %, grăsime crudă 43 %, fibră crudă 3 %, umezeală 5 %

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii