Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

MEOWING HEADS So Fish Ticated Salmon 1,5kg

Hrană completă care conține somon, potrivită pentru pisicile adulte.

Mai multe detalii

59,63 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 12 Câştigă puncte de loialitate 1,18 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


MEOWING HEADS So Fish Ticated Salmon este o hrană completă fabricată din pește și pui care îndeplinește nevoile naturale ale tuturor pisicilor adulte de toate rasele.

 

Hrana are la bază  pește și pui, care reprezintă o sursă de proteine de calitate și ușor digerabile. Chiar și pisica cea mai gurmandă nu va rezista gustului delicios al hranei Purr-Nickets.

 

Ingrediente: somon 27%, pește uscat 18%, pui deshidratat 17,5%, orez, amidon din cartofi, amidon din  mazăre, pudră de ouă 5%, grăsime de pui 4%, concentrat de somon 2%, ulei de somon 2%, ovăz, roșii deshidratate, alge marine, fibre vegetale,morcov deshidratat, merișoare uscate

Constituenți analitici:  proteine brute 39%, grăsimi 18%, fibre 2%, conținut de substanțe anorganice 9%, umiditate 7%, omega-6: 2,8%, omega-3: 1,2%

Substanțe suplimentare/kg: Taurină 1000 mg, vitamina A 24 700 IU, vitamina D3 1 680 IU, vitamina E 320 IU

Oligoelemente: sulfat de fier monohidrat 592 mg, sulfat de zinc monohidrat 411 mg, sulfat de mangan monohidrat 81 mg, sulfat de cupru pentahidrat 30 mg, iodat de calciu anhidru 3,64 mg, selenit de sodiu 0,41 mg

 

 

Barking Heads și Meowing Heads este o hrană 100% naturală și sănătoasă pentru câini și pisici, fabricată din cele mai fine ingrediente din Marea Britanie.După cum știm, câinii și pisicile sunt diferite, astfel încât producătorul acestui brand a impresionat cu adevărat pe toată lumea. Această dietă delicioasă, ultra premium și sănătoasă este potrivită pentru cățeluși, câinii adulți și seniori. Credem că animalele de companie vor adora această hrană în același mod în care o facem și noi.Nu au fost adăugați coloranți artificiali, arome sau conservanți și ingrediente modificate genetic. Hrana este plină de nutrienți, minerale și vitamine. Datorită conținutului delicios., animalul dvs. de companie se va simți și va arata sănătos.
X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii