Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Meowing Heads Fat Cat Slim 1,5 kg

Hrană echilibrtă , fără cereale cu pește și carne de pui pentru pisicile adulte de toate taliile cu predispoziție supraponderală.

Mai multe detalii

66,30 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 13 Câştigă puncte de loialitate 1,27 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană completă , fără cereale cu pește și carne de pui pentru pisicile adlte de toate taliile cu predispoziție supraponderală.

 

  • ideală, rețetă fără cereale pentru pisicile supraponderale sau pentru unul cu predispoziție supraponderală

  • yucca reduce mirosul de excremente

  • L-carnitina și ingredientele echilibrate oferă o greutate optimă și pentru pisicile castrate

 

Ingrediente: somon 29 %, pui usca 24 %, pește uscat 12 %, carne de pui 5 %, cartofi dulci, mazăre, amidon, ouă, fibre vegetale, ulei de somon, roșii,alge marine,morcov, afine, yucca, glucozamină 30 mg / kg, MSM 30 mg / kg,condroitin sulfat 20 mg / kg, minerale

Componente analitice: proteine 38 %,grăsimi și uleiuri13 %, fibere 4 %, cenușă 10 %, omega-6: 2 %, omega-3: 1,4 %

Aditivi/kg: Vitamina A 21 476 IU, Vitamina D3 1 641 IU, Vitamina E 192 mg / kg, taurină1000 mg / kg, l-carnitină 480 mg

Următoarele elemente: zinc ca chelat de zinc al hidratului de glicină 60 mg / kg, fier ca chelat feros de hidrat de glicină 77 mg/ kg, cupru ca chelat de cupru al hidratului de glicină 2,9 mg / kg, mangan ca chelat de mangan al hidratului de glicină 7,7 mg / kg,iod ca iodură de calciu anhidră 0,72 mg / kg

 

Barking Heads and Meowing Heads este 100% hrană naturală și sănătoasă pentru câini și pisici din ingrediente de cea mai bună calitate din Marea Britanie.

Producătorii acestui produs alimentar au considerat că nevoile câinilor și pisicilor sunt diferite. Această mâncare gustoasă, ultra-premium și sănătoasă este potrivită pentru pui, adulți și vârstnici.Credem că animalele de companie vor să-i placă exact așa cum facem noi.

Nu sunt adăugate coloranți artificiali, arome sau conservanți și ingrediente modificate genetic în alimente. Hrana uscată și umedă Barking Heads and Meowing Heads este plină de nutrienți, minerale și vitamine.Datorită ingredientelor sale, animalele dvs. se vor simți și arată sănătos

 

Anterior
Următor
X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii