Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Granule de usturoi pentru câini 450 g

Granule de usturoi pentru câini.

Mai multe detalii

26,88 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 5 Câştigă puncte de loialitate 0,47 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Supliment alimentar pentru câine sub formă de granule cu conținut de usturoi uscat, potrivit pentru orice câine.

 

Usturoiul granule este un supliment natural pentru câini.Curăță sânge și este o bună prevenire împotriva îmbătrânirii, susține sănătatea și vitalitatea câinilor.Este un plus perfect pentru antiparazitare datorită conținutului de usturoi. Preparatul reduce riscul de atac de căpușe, vezicule și insecte înțepătoare, dar nu le împiedică să se lipească sau ciupit! Acest produs conține usturoi stabilizat = eficiență ridicată fără miros neplăcut de usturoi.Datorită conținutului de carne și pește, acesta este, de asemenea, bine primit prin selectarea persoanelor . Granulatul este perfect pentru a fi hrănit împreună cu furajul, dar poate fi hrănit separat și plasat în castron.

Dozare:

câini mici - 1 lingura de ceai / zi

câini mari - până la 4 lingurițe de ceai / zi

 

Ingrediente: boabe, subproduse vegetale, usturoi 5%,carne și subproduse de origine animală,pește și subproduse din pește, lapte și produse lactate, uleiuri și grăsimi, minerale

Aditivi: vitamina A (vitaminaA-acetat) 20.000 IE/kg; vitamina D3 (Colecalciferol) 800 IE/kg, vitamina E (Alfa-tocoferol) 100 mg/kg, vitamina B1 30 mg/kg, vitamina B2 20 mg/kg, vitamina B6 15 mg/kg, fier 37 mg/kg, cupru 3,3 mg/kg,mangan 43 mg/kg, zinc 36 mg/kg

Componente analitice: proteine 22,1 %,grăsimea brută 4,5 %, fibre 4,6 %, cenușă 7,1 %, calciu 1,5 %, fosfor 0,8 0

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii