Hrană pisici ROYAL CANIN Oral Care îngrijire dentară 8 kg

Hrană pisici ROYAL CANIN Oral Care îngrijire dentară 8 kg

Hrană completă de îngrijire dentară pentru pisicile adulte, ajută la reducerea formării tartrului.

Mai multe detalii
Pe stoc Pe stoc
Reduceri!
282,64 Lei 20 %
226,12 Lei cu TVA
- +
Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 45 puncte de loialitate în valoare de 4,46 Lei. Programul de loialitate Punctele dvs. de loialitate.

Dinţii sunt de neînlocuit pentru pisici. Ele au nevoie de dinţi pentru mestecarea hranei și în viața lor de zi cu zi, indiferent dacă se jocă cu prietenii sau mestecă o jucărie. Este important să mențineți dinții curați și sănătoși pentru a evita problemele cu cavitatea bucală. Tartrul se dezvoltă prin consolidarea depunerilor pe dinţi când intră în contact cu saliva. Dacă dinții unei pisici doare, animalul nu vrea să mănânce sau să bea. Adresaţi-vă medicului veterinar ca să examineze dinții și gingiile pisicii dacă observaţi probleme dentare. ROYAL CANIN® Oral Care Food, cu compoziția sa nutritivă echilibrată, ajută la menținerea sănătății orale prin reducerea formării de tartru. Conține cantități mari de proteine pentru întărirea mușchilor, oaselor și dinților.

Dacă sunteți în căutarea unei diete care să aibă un efect bun asupra danturii și sănătății orale, nu uitați că ROYAL CANIN® Oral Care are un efect dublu: mecanic și chimic.

Studiile clinice au arătat că prin consumul hranei ROYAL CANIN® Oral Care pentru îngrijire orală timp de 28 de zile reduce formarea tartrului cu 59%. Iar mineralele păstrează sănătatea tractului urinar.

Carne de pui uscate, orez, porumb, proteina vegetală (LIP - proteină adăugată pentru o mai bună digestibilitate), grăsimi animale, făină de porumb, fibre vegetale, proteine animale hidrolizate, grâu, gluten de porumb, minerale, felii de sfeclă, ulei de pește, fructoid , ulei de soia, fenicul și sâmbure.

Aditivi nutriționali: Vitamina A: 24500 UI, Vitamina D3: 700 UI, E1 (fier): 36 mg, E2 (iod): 3,6 mg, E4 (cupru): 11 mg, E5 (mangan): 47 mg, E6 (zinc): 99 mg, E8 (seleniu): 0,06 mg. Conservanți. Antioxidanti. 


Greutatea pisicii


3 kg


4 kg


5 kg


6 kg


Greutatea ideală


46 g


56 g


66 g


75 g


supragreutate


36 g


45 g


52 g


60 g