Hill's Prescription Diet Canine i/d Stress Mini AB+ 3 kg

Hill's Prescription Diet Canine i/d Stress Mini AB+ 3 kg
chevron_left
chevron_right

Hill's Prescription Diet Canine i/d Stress Mini AB+ 3 kg

Hrană pentru câini Hill´s PRESCRIPTION DIET i/d Stress Mini cu carne de pui.

Mai multe detalii
Pe stoc Pe stoc
134,94 Lei cu TVA
- +
Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 27 puncte de loialitate în valoare de 2,67 Lei. Programul de loialitate Punctele dvs. de loialitate.

hills_ro_84.jpg

Hill´s PRESCRIPTION DIET i/d Stress Îngrijire Digestivă Hrană Uscată Pentru Câini.

Nutriţie demonstrată pentru capacitatea de a calma şi gestiona comportamentele legate de stres, inclusiv tulburările digestive la câinii sub 14 kg. Consolidată cu tehnologia ActivBiome+ ingredient, un amestec patentat de prebiotice, dovedită clinic că hrăneşte rapid microbiomul intestinal pentru a susţine sănătatea şi funcţionarea optimă a sistemului digestiv.

Pentru proprietarii care au hrănit anterior această dietă înainte de includerea tehnologiei ActivBiome+, este recomandată tranziția la formula îmbunătățită pe o perioadă de 7 zile. Vă rugăm să luați legătura cu medicul veterinar pentru mai multe informații Hill´s PRESCRIPTION DIET i/d Stress Digestive Care hrană pentru câini este o nutriție clinică pentru a ajuta la controlul comportamentului cauzat de stres, inclusiv tulburările digestive, în rândul câinilor de cel mult 14kg. Hrana este ușor de digerat și oferă toată nutriția de care are nevoie câinele dvs. în timpul episoadelor de tulburări digestive cauzate de stres și poate fi folosită pe termen lung. Această hrană uscată pentru câini este realizată cu pui și are un gust delicios pe care câinii îl adoră.Precum oamenii, unii câini experimentează stres, care poate afecta negativ sănătatea generală. Stresul poate duce la un dezechilibru al microbiomului intesinal și poate crește motilitatea intestinală, ceea ce rezultă în tulburări digestive, o experiență neplăcută pentru toți cei implicați. Este important să continuați hrănirea cu PRESCRIPTION DIET i/d Stress Digestive Care hrană pentru câini pentru a ajuta la menținerea sănătății digestive a câinelui dvs., chiar și după ce simptomele se îmbunătățesc. Vă rugăm să consultați medicul veterinar pentru mai multe informații despre cum hrana Prescription Diet vă poate ajuta câinele să continue să se bucure de o viață activă și fericită.Nutriție cu gust excelent care ajută la transformarea vieții animalului dvs. de companie. Pentru că depind de dvs., ne străduim să oferim cea mai bună hrană posibil. Cu formule care pun știința pe primul loc pentru a răspunde nevoilor unice de sănătate ale câinelui dvs., hrana PRESCRIPTION DIET este o nutriție potritivă pentru a-i ajuta să trăiască o viață lungă și fericită.Producem hrana pentru animale de companie cu ingrediente de calitate superioară. Aceste ingrediente trebuie să îndeplinească cerințele noastre stricte pentru puritate și conținut de nutrienți.Puteți face o diferență în viața animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziție de Hill’s PRESCRIPTION DIET, ajutați la hrănirea a peste 100.000 de animale fără stăpân în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflați mai multe pe hillsfoodshelterlove.com.Hrana PRESCRIPTION DIET este disponibilă într-o varietate de hrană uscată pentru a răspunde nevoilor unice ale animalului dvs. de companie, cât și hrană umedă cu arome delicioase pe care animalul dvs. le adoră.

Un pas înainte pentru cea ma bună viață. Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Stress Digestive Care Hrană Uscată Pentru Câini cu Pui este special formulată de medicii veterinari și nutriționiștii Hill’s pentru a calma și controla comportamentele cauzate de stres, inclusiv tulburări digestive, în rândul câinilor cu greutate sub 14 kg.

Înainte de utilizare, vă rugăm să întrebați medicul veterinar în legătură cu instrucțiunile specifice de hrănire ale animalului dvs. de companie. Consultați ambalajul pentru instrucțiuni complete de hrănire. Recomandările zilnice de hrănire sunt doar un punct de plecare. Dacă sunt neclarități, întrebați medicul veterinar. Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență.Nou în utilizarea acestei hrane? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 sau mai multe zile. Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență! Nevoile nutriționale ale animalului dvs. de companie se pot schimba în timp. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare verificare.

● Formulă anti-stres pentru a controla comportamentele cauzate de stres, inclusiv tulburări digestive în rândul câinilor de talie mică și medie
● Formulă anti-stres cu digestibilitate crescută
● Realizată cu Tehnologia ActivBiome+ din ingrediente, un amestec unic de prebiotice dovedit pentru hrănirea rapidă a microbiomului intestinal pentru a susține sănătatea digestivă
● Amestec unic de prebiotice pentru a promova scaunele regulare și a ajuta la echilibrarea funcției digestive .
● Nutriție pentru a ajuta la îmbunătățirea digestiei și calității scaunelor
● Omega-3 adăugați din ulei de pește
● Antioxidanți dovediți clinic pentru susținerea unui sistem imunitar sănătos

COMPOZIŢIE: Cereale, carne şi derivate de origine animală (pui 9%), extracte de proteine vegetale, uleiuri şi grăsimi, derivate de origine vegetală, seminţe, substanţe minerale, legume (ghimbir 1%), fructe, lapte şi produse lactate (proteină hidrolizată din lapte 0,1%). Ingrediente foarte ușor de digerat: Brizură de orez, carne de pui şi curcan, făină de gluten de porumb, grăsimi de origine animală, ulei de peşte.

CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine 23,9%, Conținut de grăsimi 8,2%, Fibre totale 2,2%, Cenuşă totală 5,4%, Acizi grași Omega-3 0,7%, Calciu 0,81%, Fosfor 0,58%, Sodiu 0,41%, Potasiu 0,74%, Magneziu 0,08%; per kg: Vitamina A 7.836IU, Vitamina D3 721IU, Vitamina E 600mg, Vitamina C 100mg, Beta-caroten 1,5mg, Cazeină bovină hidrolizată cu tripsină 1.052mg.