Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

Hikari Goldfish Staple Baby 300 g

reduceri

Hrană zilnică pentru peștișorii aurii (Carassius auratus) și Cyprinus carpio.  

Mai multe detalii

Preţ redus!

22,98 Lei cu TVA

38,28 Lei cu TVA

(preţ redus cu 40 %)

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 4 Câştigă puncte de loialitate 0,39 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hikari Goldfish Staple Baby este o hrană zilnică pentru peștișori care conține nutrienți de bază pentru peștișorii aurii Carassius auratus și Cyprinus carpio - 300g.

 

  • hrana putitoare pentru pești vă permite să urmăriți cu ușurință cât mănâncă peștii dvs astfel încât să evitați supra alimentarea și să nu  provocați turbiditate în apă
  • conține toți nutrienții și toate vitaminele necesare pentru carașii aurii și koi carps pentru a îi menține sănătoși și a le prelungi viața
  • hrana bogată în nutrienți și vitamina C stabilizată ajută la reducerea stresului și luptă împotriva bolilor infecțioase

 

Kamihata Fish Industries, este un producător de hrană pentru pești, care s-a specializat în creșterea peștilor ornamentali de peste 11 ani și care produce hrană de cea mai bună calitate,  numărându-se printre produsele de top din lume. Cucerirea unui astfel de loc important pe piața mondială a fost posibilă datorită nenumăratelor obsevații și studii asupra peștilor în biotopul lor natural. În ultimul timp NASA a invitat brandul Hikari să se angajeze în experimentul lor și să contribuie la dezvoltarea unui anumit tip de alimente pentru pești care să fie folosit la hrănirea peștilor care trăiesc într-o navetă spațială ce orbitează Pământul.

 

 

Ingrediente: cereale, pește și produse din pește, legume, moluște, crustacee, extracte vegetale, derivați de origine vegetală, drojdie, alge, minerale.

Standarde de calitate: proteine 35 %, grăsimi 6 %, fibre 2,5 %, pulberi 10,7 %, fosfor 0,9 %.

Aditivi : vitamina A 5800 MJ/kg, vitamina D3 1100 MJ/kg, vitamina E 99 mg/kg, vitamina C (stabilizată) 100 mg/kg,  100 mg/kg, 20 mg/kg, 38 mg/kg, 380 mg/kg.

Hrănirea:  La temperatura de peste 10°C hrăniți-vă peștișorii de 2 până la 4 ori pe zi, doar atât cât pot ei mânca în câteva minute.

 

Pachet : 300 g

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii