Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

ARDEN GRANGE Premium rich in fresh chicken & rice 12 kg

expediere gratuită

Hrană super premium Arden Grange PREMIUM, ideală pentru toți câinii adulți peste 1 an cu nevoi de dietă fără cereale și porumb.

Mai multe detalii

Acest produs este într-un set, care include:

1 x ARDEN GRANGE Premium rich in fresh chicken & rice 2 kg

Hrană super premium Arden Grange PREMIUM, ideală pentru toți câinii adulți peste 1 an cu nevoi de dietă fără cereale și porumb.

264,70 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 56 Câştigă puncte de loialitate 5,26 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană completă fără cereale și porumb, potrivită pentru toate rasele de câini adulți peste 1 an.

Raport echilibrat de carne de pui cu o valoare biologică ridicată și grăsime de pui ce menține constant echilibrul energetic. Nutrienții concentrați oferă o dietă echilibrată pentru câinii cu un nivel mediu de activitate. Rețeta fără porumb și cereale este perfectă pentru câinii care suferă de alergii sau intoleranță la unul dintre ingredientele menționate.

 

Hrană potrivită pentru:

  • câini adulți cu un nivel de activitate mediu sau crescut (de lucru, sportivi)

  • câini cu o dietă fără cereale, cu un conținut mare de carne (38% pui) și proteine (ouă și pește)

  • câini cu apetit scăzut sau care au nevoie să-și crească greutatea corporală

  • menținerea câinilor într-o condiție foarte bună

 

Ingrediente: carne proaspătă de pui (20%), făină din carne de pui (20%), orez, cartofi, sfeclă pulpă, grăsime de pui, drojdie, krill, minerale, ouă întregi deshidratate, făină de pește, hidrolizat de pui, semințe de in, prebiotice MOS, merișoare, extract de yucca, glucozamină, MSM, condroitină, nucleotide

Componente analitice: proteine 26 %, grăsimi 17 %, fibre 3 %, cenușă 7 %, calciu 1,12 %, fosfor 0,8 %, omega-3: 0,76 %, omega-6: 3,47 %

Aditivi: vitamina A 24 000 mj / kg, vitamina D3 1 733 mj / kg, vitamina E 168 IU / kg. Fe / sulfat de fier monohidrat / 167 mg, Fe / chelat de fier și aminoacizi n-hidrat / 21 mg, I / iodat de calciu anhidru / 2,4 mg, Cu / sulfat de cupru pentahidrat / 40 mg, Cu / chelat de cupru și aminoacizi n-hidrat / 33 mg, Mn / sulfat de mangan monohidrat / 116 mg, Zn / sulfat de zinc monohidrat / 278 mg, Zn / chelat de zinc și aminoacizi n-hidrat / 333 mg, Se / selenit de sodiu / 0,7 mg. Antioxidanți (extract de rozmarin și extract bogat în tocoferol).

 

Pentru prepararea hranei Arden Grange sunt selectate alimente premium de înaltă calitate. Nu conține culori, arome sau conservanți artificiali. Toate tipurile de hrană sunt hipoalergenice, conținând un amestec perfect de nutrienți și aditivi naturali care susțin o stare de sănătate optimă a câinelui. De asemenea, conțin ingrediente condroprotectoare pentru articulații sănătoase, acizi grași esențiali pentru piele și blană sănătoase, merișoare pentru un tract urinar sănătos, antioxidanți, vitamine și minerale ce ajută imunitatea. Rețetele nu conțin gluten de grâu, proteină din carne de vită, soia sau produse lactate, fapt ce reduce semnificativ riscul de intoleranță alimentară sau alergiile.

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii