ARDEN GRANGE Adult rich in fresh lamb & rice 2 kg

reduceri
ARDEN GRANGE Adult rich in fresh lamb & rice 2 kg
chevron_left
chevron_right

ARDEN GRANGE Adult rich in fresh lamb & rice 2 kg

Hrană hipoalergenică Arden Grange ADULT cu miel și orez, perfectă pentru toate rasele de câini, adulți cu activitate normală.

Mai multe detalii
Pe stoc Pe stoc
Reduceri!
62,37 Lei 40 %
37,42 Lei cu TVA
- +
Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 7 puncte de loialitate în valoare de 0,69 Lei. Programul de loialitate Punctele dvs. de loialitate.

Hrană completă fără cereale, potrivită pentru toate rasele de câini, adulți cu o activitate normală.

 

Principalul ingredient este carnea foarte gustoasă de miel provenită de la miei crescuți în aer liber (fără hormoni de creștere și substanțe anabolizante) care asigură nutrienți sănătoși pentru câinii adulți.

 

Hrană potrivită pentru:

  • indivizi alergici sau cu intoleranță la proteina din pui - este necesar un consult veterinar sau la un specialist în nutriție

  • câini alergici la unele cereale

  • câini cărora nu le plac granulele - aroma de miel este mai atractivă pentru câini decât orice altă carne 

 

Ingrediente: făină din carne de miel (29 %), carne proaspătă de miel (5 %), orez (26 %), porumb, grăsime de pui, sfeclă pulpă, ouă întregi deshidratate, hidrolizat de pui, semințe de in, drojdie, Prebiotice FOS, Prebiotice MOS, extract de Yucca, glucozamină, MSM, condroitină, merișoare, nucleotide, krill, minerale

Componente analitice: proteine 25 %, grăsimi 16 %, fibre 2,5 %, cenușă 8,9 %, calciu 1,6 %, fosfor 0,9 %, Omega-3: 0,71 %, Omega-6: 2,91 %

Aditivi:  vitamina A 18 000 mj / kg, vitamina D3 1 300 IU / kg, vitamina E 126 IU / kg. Fe / sulfat de fier monohidrat / 125 mg, Fe / chelat de fier și aminoacizi n-hidrat / 21 mg, I / iodat de calciu anhidru / 1,8 mg, Cu / sulfat de cupru pentahidrat / 30 mg, Cu / chelat de cupru și aminoacizi n-hidrat / 25 mg, Mn / sulfat de mangan monohidrat / 87 mg, Zn / sulfat de zinc monohidrat / 208 mg, Zn / chelat de zinc și aminoacizi n-hidrat / 250 mg, Se / selenit de sodiu / 0,5 mg. Antioxidanți (extract de rozmarin și extract bogat în tocoferol).

 

Pentru prepararea hranei Arden Grange sunt selectate alimente premium de înaltă calitate. Nu conține culori, arome sau conservanți artificiali. Toate tipurile de hrană sunt hipoalergenice, conținând un amestec perfect de nutrienți și aditivi naturali care susțin o stare de sănătate optimă a câinelui. De asemenea, conțin ingrediente condroprotectoare pentru articulații sănătoase, acizi grași esențiali pentru piele și blană sănătoase, merișoare pentru un tract urinar sănătos, antioxidanți, vitamine și minerale ce ajută imunitatea. Rețetele nu conțin gluten de grâu, proteină din carne de vită, soia sau produse lactate, fapt ce reduce semnificativ riscul de intoleranță alimentară sau alergiile.