Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

ARDEN GRANGE Senior with fresh chicken & rice 2 kg

Hrană super premium Arden Grange SENIOR cu pui și orez, potrivită pentru toți câinii seniori din toate rasele.

Mai multe detalii

52,08 Lei cu TVA

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 11 Câştigă puncte de loialitate 1,03 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană completă fără cereale, potrivită pentru toți câinii seniori de peste 8 ani (rase mijlocii și mari) și 10 ani (rase mici).

Această hrană echilibrată conține un aport adecvat de minerale, vitamine, zaharuri și grăsimi pentru câinii seniori. Conținutul redus de grăsimi asigură o alimentație echilibrată pentru câinii în vârstă și pentru cei care au nevoie de o dietă cu conținut redus de grăsimi. L-carnitina ajută la menținerea unei greutăți adecvate prin transformarea grăsimilor în energie. Protecția articulațiilor este asigurată prin conținutul crescut de glucozamină, condroitină și MSM. Grăsimea de pui ușor digerabilă este foarte potrivită pentru tractul digestiv - ne referim la câinii care nu suferă de alergii sau intoleranță carnea de pui!

 

Hrană potrivită pentru:

  • câinii seniori din toate rasele, inclusiv cei cu probleme dentare sau cei care preferă granulele plate ce pot fi ușor înmuiate

  • câini adulți cu o activitate fizică scăzută

  • câini cu nevoi crescute de protecție a aparatului locomotor

  • câini ce au o dietă bazată pe un conținut redus de energie

 

Ingrediente: făină din carne de pui (22 %), orez (22 %), porumb, sfeclă pulpă, carne proaspătă de pui (5 %), hidrolizat de pui, grăsime de pui, semințe de in, ouă întregi deshidratate, drojdie, krill, minerale, glucozamină (740 mg / kg),  Prebiotice FOS, Prebiotice MOS, condroitină (520 mg / kg), merișoare, extract de yucca, nucleotide

Componente analitice: proteine 22 %, grăsimi 12 %, fibre 3,5 %, cenușă 6 %, calciu 1 %, fosfor 0,75 %, omega-3: 0,70 %, omega-6: 4,12 %

Aditivi: vitamina A 18 000 mj / kg, vitamina D3 1 300 IU / kg, vitamina E 126 IU / kg. Fe / sulfat de fier monohidrat / 125 mg, Fe / chelat de fier și aminoacizi n-hidrat / 21 mg, I / iodat de calciu anhidru / 1,8 mg, Cu / sulfat de cupru pentahidrat / 30 mg, Cu / chelat de cupru și aminoacizi n-hidrat / 25 mg, Mn / sulfat de mangan monohidrat / 87 mg, Zn / sulfat de zinc monohidrat / 208 mg, Zn / chelat de zinc și aminoacizi n-hidrat / 250 mg, Se / selenit de sodiu / 0,5 mg. L-carnitină (50 mg / kg). Antioxidanți (extract de rozmarin și extract bogat în tocoferol).

 

Pentru prepararea hranei Arden Grange sunt selectate alimente premium de înaltă calitate. Nu conține culori, arome sau conservanți artificiali. Toate tipurile de hrană sunt hipoalergenice, conținând un amestec perfect de nutrienți și aditivi naturali care susțin o stare de sănătate optimă a câinelui. De asemenea, conțin ingrediente condroprotectoare pentru articulații sănătoase, acizi grași esențiali pentru piele și blană sănătoase, merișoare pentru un tract urinar sănătos, antioxidanți, vitamine și minerale ce ajută imunitatea. Rețetele nu conțin gluten de grâu, proteină din carne de vită, soia sau produse lactate, fapt ce reduce semnificativ riscul de intoleranță alimentară sau alergiile.

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii