Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

ARDEN GRANGE Prestige rich in fresh chicken 2 kg

reduceri

Hrană super premium Arden Grange PRESTIGE cu pui și orez, perfectă pentru toate rasele de câini adulți foarte activi și, de asemenea, pentru femelele gestante sau în lactație.

Mai multe detalii

Preţ redus!

35,77 Lei cu TVA

59,64 Lei cu TVA

(preţ redus cu 40 %)

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 7 Câştigă puncte de loialitate 0,69 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană completă fără cereale, potrivită pentru toți câinii activi dar și pentru femelele gestante sau în lactație.

Raport echilibrat de carne de pui cu o valoare biologică ridicată și grăsime de pui ce menține un echilibru energetic constant. Substanțele nutritive concentrate oferă o dietă echilibrată bogată în energie pentru câinii care muncesc. Conținutul ridicat de proteine obținut din ouă este perfect pentru creșterea și reînnoirea celulelor și a mușchilor. Conținutul crescut de acid folic este ingredientul ideal pentru femelele gestante și care alăptează.

Hrană potrivită pentru:

  • câini adulți cu un nivel crescut de activitate - de lucru, sportivi
  • femele gestante și care alăptează
  • câini adulți cu nevoi crescute de aport caloric
  • câini cu un apetit scăzut sau care necesită creșterea greutății corporale
  • câini bolnavi sau în convalescență

 

Ingrediente: carne proaspătă de pui (20 %), făină din carne de pui (20 %), orez, porumb, sfeclă pulpă, grăsime de pui, drojdie, ouă întregi deshidratate, făină de pește, hidrolizat de pui, krill, minerale, semințe de in, prebiotice FOS, prebiotice MOS, merișoare, extract de yucca, glucozamină, MSM, condroitină, nucleotide

Componente analitice: proteine 30 %, grăsimi 21 %, fibre 3 %, cenușă 7 %, calciu 1,4 %, fosfor 0,95 %, omega-3: 1,10 %, omega-6: 4,85 %

Aditivi: vitamina A 24 000 mj / kg, vitamina D3 1 733 mj / kg, vitamina E 168 IU / kg. Fe / sulfat de fier monohidrat / 167 mg, Fe / chelat de fier și aminoacizi n-hidrat / 21 mg, I / iodat de calciu anhidru / 2,4 mg, Cu / sulfat de cupru pentahidrat / 40 mg, Cu / chelat de cupru și aminoacizi n-hidrat / 33 mg, Mn / sulfat de mangan monohidrat / 116 mg, Zn / sulfat de zinc monohidrat / 278 mg, Zn / chelat de zinc și aminoacizi n-hidrat / 333 mg, Se / selenit de sodiu / 0,7 mg. Antioxidanți (extract de rozmarin și extract bogat în tocoferol).

 

Pentru prepararea hranei Arden Grange sunt selectate alimente premium de înaltă calitate. Nu conține culori, arome sau conservanți artificiali. Toate tipurile de hrană sunt hipoalergenice, conținând un amestec perfect de nutrienți și aditivi naturali care susțin o stare de sănătate optimă a câinelui. De asemenea, conțin ingrediente condroprotectoare pentru articulații sănătoase, acizi grași esențiali pentru piele și blană sănătoase, merișoare pentru un tract urinar sănătos, antioxidanți, vitamine și minerale ce ajută imunitatea. Rețetele nu conțin gluten de grâu, proteină din carne de vită, soia sau produse lactate, fapt ce reduce semnificativ riscul de intoleranță alimentară sau alergiile.

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii