Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

ROYAL CANIN Maxi Sterilised 3 kg

reduceri

Hrană complet echilibrată pentru câinii adulți de talie mare, pentru animăluțele sterilizate (26 kg - 44 kg).

Mai multe detalii

Preţ redus!

67,28 Lei cu TVA

84,12 Lei cu TVA

(preţ redus cu 20 %)

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 13 Câştigă puncte de loialitate 1,27 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană de calitate superioară pentru câinii sterilizați de talie mare (până la 44kg) și câinii cu tendință de îngrășare. 

 

Rețetă specială pentru câinii sterilizați, conținut crescut de proteine și puține grăsimi. Conține de asemenea L-Carnitină pentru a ajuta la arderea grăsimilor. Este realizată după o rețetă specială care va ajuta câinele să se simtă plin pentru o perioadă mai lungă de timp deci nu i se mai face foame între mese.

 

Ingrediente: porumb, proteină de pasăre (uscată), grâu, porumb, gluten,  wheat, corn gluten, lignoceluloză, proteine animale (hidrolizat), grăsimi animale, rădăcină de sfeclă, proteine vegetale izolate*, drojdie, ulei de pește, minerale, yeast, fish oil, soya oil, minerals, psyllium (semințe și coji), fructo-oligo-zaharide, drojdie hidrolizată (sursă de manan oligozaharide), ulei de borax
*LIP: proteine atent selecționate și ușor de digerat cu valoare biologică 

Aditivi: Vitamina A: 16900 mj., Vitamina D3: 900 mj., E1 (Fier): 42 mg, E2 (Iod): 3,2 mg, E4 (Cupru): 7 mg, E5 (Mangan): 54 mg, E6 (Zinc): 178 mg, E8 (Seleniu): 0,07 mg, L- carnitină: 200 mg - Aditivi tehnologici: Klinoptilolit de origine sedimentară: 5 g - Conservanți - Antioxidanți

Constituenți analitici: Proteine 28 %, Grăsimi 13 %, cenușă 5,5 %, Fibre 6,5 %

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii