Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

FirstMate Chicken & Blueberries 2,3 kg

reduceri

Hrană uscată de calitate înaltă fără cereale cu conținut de carne de pui, cartofi și coacăze potrivită pentru câini de orice vârstă.

Mai multe detalii

Preţ redus!

67,28 Lei cu TVA

84,12 Lei cu TVA

(preţ redus cu 20 %)

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 13 Câştigă puncte de loialitate 1,27 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană uscată completă fără cereale, cu carne de pui, cartofi și o cantitate mare de coacăze, potivită pentru câini de orice vârstă şi rasă.

 

Hrana este realizată din ingrediente de cea mai bună calitate. S-a folosit carnea de pui ca singura sursă de proteină. Coacăzele acționează ca niște antioxidanți puternici și sunt o sursă bună de fibre, susțin imunitatea, vederea, memoria și tractul urinar. Acestea previn de asemenea bolile de cancer și au un efect pozitiv asupra tractului digestiv. Conține 84% pește din oceanul pacific, 16% cartofi și 0% cereale.

Toate mâncărurile First Mate întrunesc standarde stricte AACHO (Asociație Americană de Control a Hranei Oficială) de aceea sunt incluse în clasamentul lumii cu cele mai bune mâncăruri, TOP HRANĂ USCATĂ.

 

Ingrediente: Cartofi, Pudră carne de pui, Grăsimi de pui (conservate cu amestec de tocoferoli), Coacăze întregi, clorură de potasiu, DL-metionină, clorură de colină, propionat de calciu (conservant), Minerale (proteinat de zinc, proteinat de fier, proteinat de mangan, proteinat de cupru, iod, carbonat de cobalt, seleniu drojdie) Vitamine (vitamina E supliment, riboflavin, niacin, d–pantotenic acid, hidrochloridă, vitamina A supliment, piridoxin hidrochlorid, acid folic, biotină, vitamina B12 supliment, vitamina D3 supliment, extract de drojdie (o sursă de prebiotice), glucozamină hidroclorită

Analiză Conținut: Proteine 25%, Grăsimi 14%, Umiditate 10%, Fibre 4%, Cenușă 7%, Calciu 1,7%, Fosfor 1%, Energie eliberată 3465kcal/kg

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii