Magazin pentru animale de companie, Animale de companie, Ornamental, Roată de câine, Magazin de echipamente de câine, furnituri de câine.
ABC-ZOO

Coş

Nu sunt produse

  • Nu sunt produse

  • Transport …….
  • Total 0,00 Lei

Categorii

Producători

FirstMate Dog Pacific Ocean Fish Senior 6,6 kg

expediere gratuită

Hrană pentru câini de calitate înaltă fără cereale cu pește din Oceanul Pacific (hering) potrivită pentru câini seniori de orice talie și câini cu nevoia de a-și regla greutatea.    

Mai multe detalii

192,57 Lei cu TVA


Anunţaţi-mă atunci când sunt disponibile

Programul de loialitate Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 39 Câştigă puncte de loialitate 3,82 Lei. Punctele dvs. de loialitate.


Hrană completă hipoalergenică fără cereale ce conține pește din Oceanul Pacific și cartofi potrivită pentru câini seniori și pentru aceia care au nevoie să piardă în greutate.

 

Hrana este realizată din ingrediente de cea mai bună calitate. Singura sursă de proteine este heringul din Oceanul Pacific drept urmare această hrană fără cereale este potrivită pentru câini seniori, câini supraponderali sau pentru aceia care sunt la menținere. Acizii grași Omega 3 și 6 obținuți din pește au un efect pozitiv asupra blănii. Hrana conține 70% pește din Oceanul Pacific, 30% cartofi și 0% cereale.

Toate mâncărurile First Mate întrunesc standarde stricte AACHO (Asociație Americană de Control a Hranei Oficială) de aceea sunt incluse în clasamentul lumii cu cele mai bune mâncăruri, TOP HRANĂ USCATĂ.

Ingrediente: cartofi, pudră de hering sălbatic și/sau pudră de anșoa sălbatică, și/sau pudră din sardine sălbatice, sos de tomate, grăsime de pui (conservată cu amestec de tocoferoli), ulei de pește, fosfat de calciu, clorură de colină, propionat de calciu, extract din planta Yucca, Minerale (proteinat de zinc, proteinat de fier, proteinat de mangan, proteinat de cupru, iod, cobalt, seleniu), Vitamine (vitamina E, riboflavină, niacină, d–pantotenic acid, tiamină, vitamina A, piridoxină, acid folic, biotină, vitamina B12, vitamina D3), glucozamină.

*Grăsime de pui folosită în FirstMate Pet Foods este procesată fără proteine, eliminând riscul de alergii dobândite din carnea de pui.*

Analiză Conținut: Proteine 18%, Grăsimi 8%, Umiditate 10%, Fibre 8%, Cenușă 6%, Calciu 0,8%, Fosfor 0.50%, Energie eliberată 3060kcal/kg.

X
Ste-ul nostru foloseşte cookie-uri rn
Sunt de acord
Mai multe informaţii