Ferplast Pat pentru câini MEMOR ONE XL

expediere gratuită
Ferplast Pat pentru câini MEMOR ONE XL
chevron_left
chevron_right

Ferplast Pat pentru câini MEMOR ONE XL

Pat pentru câini cu saltea din memory foam.

Mai multe detalii
Pe stoc Pe stoc
834,00 Lei cu TVA
- +
Prin cumpărarea acestui produs puteţi colecta 168 puncte de loialitate în valoare de 16,63 Lei. Programul de loialitate Punctele dvs. de loialitate.

Patul pentru câini Memor-One cu o saltea din spumă cu memorie va asigura un confort și o stare de bine pentru câinele dvs.

Canapea robustă pentru câini, cu saltea interioara Memory Foam promovează bunăstarea și confortul animalului tău Oferă suport optim pentru animalul dvs. de companie Se adaptează la corpul animalului, distribuind uniform greutatea acestuia, eliberând astfel presiunea asupra articulațiilor Echipat cu tetiere confortabile căptușite care susțin capul și gâtul câinelui Salteaua interioară detașabilă garantează o întreținere ușoară datorită fermoarului practic Partea din față este înclinată pentru a facilita intrarea și ieșirea animalului Recomandată și câinilor mai în vârstă husa din bumbac este ușor de îndepărtat și poate fi spălată la mașina de spălat la 30 ° Salteaua se livrează ambalată în vid și rulată Dimensiuni animal (lungime, adancime): MEMOR-ONE XL: 81 x 67 cm